Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mutassam be a fiúmat ha...

Hogy mutassam be a fiúmat ha a szüleim utálják?

Figyelt kérdés

2012. dec. 1. 16:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
Az előttem szólóval egyetértek, nem kell bemutatni, ilyen egyszerű. Én se mutattam be soha egyik barátnőmet sem, már régen külön élek, nincs közük hozzá.
2012. dec. 1. 16:45
 12/16 A kérdező kommentje:
ismerik de azt mondták rá hogy nem szimpatikus meg elkényeztetett stb. így nem is tudom hogy mondjam meg nekik hogy ő a pasim.(egy suliba járunk és közös szakkörünk is van ezért ismerik)és igazából nem az csak őt nem olyan jól ismerik mint én és csak a mások szóbeszédéből és a kinézetéből ítélkeznek fölötte (a szüleim szerint bunkó kinézetre)meg stb.
2012. dec. 1. 16:50
 13/16 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, ez akkor nem tiszta nekem... ha ismerik, akkor mit akarsz rajta bemutatni?
2012. dec. 1. 17:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Úgy igazából,hogy vele vagyok és hogy megismerjék milyen is valójában de nem tudom hogyan!
2012. dec. 1. 17:08
 15/16 anonim ***** válasza:

a tiniszerelmeket nem muszáj bemutatni. majd ha lesz egy olyan pasi, akivel együtt élsz, komolyan terveztek, akkor majd őt hazaviszed, összeismerteted az ősökkel.

a szülőknek is megfeküdné a gyomrát, ha minden hónapban új pasival állítanál haza.

tudom, ez milyen marha komoly kapcsolat, örök szerelem :) nyugi, 10 év múlva majd kellemeseket mulatsz a mostani önmagadon. :D

2012. dec. 1. 17:47
 16/16 A kérdező kommentje:
Tudom igazából nem is akartam az előző barátaimat bemutatni de aztán anyum a fejemhez vágta hogy még ennyire sem tisztelem hogy bemutassam nekik a pasimat,így muszáj lesz valahogy bemutatnom szegény fiút,de amit mondtam nem tudom hogyan ezért kérem a segítségeteket! :)
2012. dec. 2. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!