Hogyan szabadulhatnék meg tőle?
Figyelt kérdés
Az élettársammal öt éve élek együtt. Egy éve minden nap részeg,agresszív. Már több esetben is nekem jött. Amiben lakunk az én lakásom,már többször kértem hogy költözzön el, de nem hajlandó. A rendőrséghez szégyellek fordulni. Hogy értessem meg vele hogy menjen el?2012. dec. 1. 07:44
11/15 A kérdező kommentje:
Amúgy nő lennék,ha nem aláznának porig.
2012. dec. 1. 14:10
12/15 anonim válasza:
Azért nem vagy Nő, mert hagyod!
13/15 anonim válasza:
ja, mi kérünk elnézést, hogy tűröd, h ver a "párod" :)
ha máshogy nem, akkor két izmos legénnyel dobasd ki, utána a lakásod közelébe nem fog menni.
14/15 anonim válasza:
Meg ne sértődj már! Te kérdeztél,megkaptad rá a választ,h értelmes ember mit tenne! Értelmes emberen értem azt,aki tesz is valamit és nem csak írogat,meg sajnálkozik! Hajrá!
15/15 anonim válasza:
Be van jelentve hozzád? Ha nincs, akkor egyszerű a dolog, kipakolod a cuccait, zárcsere és megkérsz egy férfi rokont hogy aludjon nálad pár napig, hátha probléma lenne. Ha be van jelentve, kicsit nehezebb, mert akkor kihívhatja a rendőröket és felmutatja a lakcímkártyáját, hogy ott lakik, akkor be kell engedned. Ha bántalmaz minden esetben készítess látleletet.Kényszerkijelentés csak akkor lehetséges, ha tudod igazolni szomszédokkal, h már nem lakik ott. A legdrasztikusabb de hatásos módszer erre az szokott lenni, hogy elköltözöl egy ismerőshöz vagy bárhova 2-3 hónapra és a szolgáltatokkal kikapcsoltatod a fűtést/gázt/vizet/áramot. Akkor el fog menni magától, és a szomszéd is tudja majd igazolni,h nincs x ideje ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!