Szerintetek mik a legszebb fiúnevek? Esetleg németes beütésűek ill. származásúak?
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 19:31
31/44 anonim válasza:
Sebastian, Alexander, Michael. Ezek így németesen, magyarul Sebestyén, Sándor vagy Alex, és Mihály.
Németül szerintem szebbek, de úgy meg nem lehet őket anyakönyvezni itt, talán csak az Alexandert, a Sebastiant meg fonetikusan.. az úgy meg elég ronda.
34/44 anonim válasza:
a Sebestyén tetszik ezek közül
tetszik még a Szabolcs, Zsombor, Olivèr, Péter, Bálint, Ádám, Levente
35/44 anonim válasza:
Nekem a Tamás a kedvenc nevem,a németes beütésűek közül pedig a Mattias tetszik nagyon. Egy könyvben olvastam,azóta oda vagyok érte.
36/44 anonim válasza:
Zsóti,Márió,Gáspár,Emil,Emiliánó,Viktórió,Gonzálesz,
f*szom eszperántó ez beretta
37/44 anonim válasza:
Németes nevek közül a Vendel, Vincent, Vencel, Albert, Adalbert, Alfréd, Flórián, Udo, Ulrik, Norman.
38/44 anonim válasza:
Szerintem az Ádám az egy szép név:) Nem csak decemberben, Áprilisban is lehet ünnepelni ezt a névnapot.
39/44 anonim válasza:
Az Ádámot áprilisban?
Dec. 24 és Szept. 9-én van a névnapja.
40/44 anonim válasza:
Nekem a Flórián és az Ákos tetszik. Az Aurél hangzása is szép, bár kicsit fura, s nem németes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!