Ebben a csaladi szituacioban hogyan lehet a szexualis eletet megoldani?
34 eves no vagyok. 3 eve betegsegben elvesztettem a ferjemet. Ket kiskoru gyerekem van. Aposommal, anyosommal elunk. Egy ketcsalados hazban mi lakunk fennt, ok lennt. A helyi iskolaban dolgozok a konyhan. Kis, 1000 fos faluban lakunk. Hogyan ismerkedjek? Nem akarok osszekoltozest, jarni valakivel, stb. 3 eve
nem volt semmilyen kapcsolatom. De vannak igenyeim. Ide nem hozhatok ferfit. Ha en mennek, megszolnanak. A gyerekek lehet
Hát nem tudom, hogy vannak a tulajdni egyéb viszonyok, de el kellene onnan jönnötök.
Anyósodék valószínűleg az életbe nem heverik ki, hogy elment a fiuk és ráadásul te meg mással akarsz lenni, biztos kiakadnak rajta.
Nem kellene foglalkoznod senkivel ez tényleg természetes, el kellene járogatnod, akár a neten próbálkoznod, de ez így nagyon gáz, hogy gyakorlatilag együtt laksz a halott férjed szüleivel, még akkor is, ha külön bejárati ajtód van. Szerintem biztos egy idő után elmérgesedne a viszony, ha rájönnének, hogy te már nem vagy a gyászoló özvegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!