Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a csaladi szituacioban...

Ebben a csaladi szituacioban hogyan lehet a szexualis eletet megoldani?

Figyelt kérdés

34 eves no vagyok. 3 eve betegsegben elvesztettem a ferjemet. Ket kiskoru gyerekem van. Aposommal, anyosommal elunk. Egy ketcsalados hazban mi lakunk fennt, ok lennt. A helyi iskolaban dolgozok a konyhan. Kis, 1000 fos faluban lakunk. Hogyan ismerkedjek? Nem akarok osszekoltozest, jarni valakivel, stb. 3 eve

nem volt semmilyen kapcsolatom. De vannak igenyeim. Ide nem hozhatok ferfit. Ha en mennek, megszolnanak. A gyerekek lehet

2012. nov. 30. 13:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mit foglalkozol azzal, hogy mások mit szólnak? Fiatal nő vagy, teljesen normális dolog, hogy ennyi idő után már nyitottnak érzed magad az ismerkedésre. Senkinek se tartozol semmiféle magyarázattal! Én is az interneten való ismerkedést javaslom, de akkor tennél a legokosabban, ha megoldanád, hogy leválj a szüleidről jó messzire elköltöznél a falutokból egy nagyobb településre. Minden szempontból jobban járnál: önálló lehetnél, jobb állást találhatnál és az pártalálásra is jóval több esélyed lesz.
2012. nov. 30. 14:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, hogy vannak a tulajdni egyéb viszonyok, de el kellene onnan jönnötök.

Anyósodék valószínűleg az életbe nem heverik ki, hogy elment a fiuk és ráadásul te meg mással akarsz lenni, biztos kiakadnak rajta.

Nem kellene foglalkoznod senkivel ez tényleg természetes, el kellene járogatnod, akár a neten próbálkoznod, de ez így nagyon gáz, hogy gyakorlatilag együtt laksz a halott férjed szüleivel, még akkor is, ha külön bejárati ajtód van. Szerintem biztos egy idő után elmérgesedne a viszony, ha rájönnének, hogy te már nem vagy a gyászoló özvegy.

2012. nov. 30. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!