Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek? Folytatás lentebb!

Mit tennétek? Folytatás lentebb!

Figyelt kérdés

az élettársammal közel 2 éve vagyunk együtt.régen nagyon sokat veszekedtünk.és kiderültek dolgok,hogy abban az időszakban elbizonytalanodott és elkezdett flörtölgetni a neten.persze kiderült mindig. most az utóbbi időben (pár hónap),elment messzebbre dolgozni és mikor haza jött, jött a szöveggel,hogy rájött mennyire szar,hogy nem vagyok vele,mert az előtt 24 órából 24-et voltunk együtt és hogy nagyon fontos vagyok neki és most jött rá....és megadta az összes netes cuccához a jelszókat.

kiderült,hogy régebben rengeteget flörtölt neten...főleg szex partnereket keresett.rákérdeztem,semmi baja a szexel,és szerintem sincs oka rá.megkért,hogy menjek fel az oldalaira és töröljem az összes társkereső oldalról. ez meg is történt. nagyon sok emberrel flörtölt és szexet keresett...azt mondta,azért kérte hogy töröljem én,mert már csak én számítok neki meg minden. de mikor lebukott,mindig be is ismerte.

ti mit mondtok?????ezek után még bízhatok benne egy kicsit is?az tuti,hogy a következő gyanus dolognál elküldöm...

2009. aug. 18. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Végül is a flört nem egyenlő a megcsalással. Bízik benned, azt akarja hogy te is bízz benne azért adta meg a jelszavait. :)

Szerintem 1 utolsó esélyt megérdemel. Ha ezek után normálisan viselkedik akkor megbízhatsz benne. De ha netezik, nem árt néha az előzőleg megtekintett weblapokat megnézned. Biztos ami biztos.

2009. aug. 18. 11:34
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

Hát...nem tudom,elég fura egy helyzet.Meddig tart újra regisztrálnia magát egy akármilyen oldalon,miből gondolod,hogy az összes szálat elvarrogattad?Sőt,miért takarítanám el én a párom ilyen jellegű dolgait?

Lehet,hogy mostanra érett meg a kapcsolatotok olyan szintre,hogy ő tiszta vizet öntött a pohárba,de az is lehet,hogy jól megetetett az őszinteségirohamával.Ha szereted és érdemesnek tartod arra,hogy időt adj a dolgoknak és neki is ,hogy bizonyítson akkor tedd azt,ha nem ér annyit,akkor lapátra vele!

2009. aug. 18. 11:37
 3/7 A kérdező kommentje:
már magam se tudom mit akarok,ezért írtam ide.sok minden megforult már a fejembe.az egyik az,hogy azért adta meg tényleg hogy tiszta vizet öntsön a pohárba,a másik meg az,hogy úristen hónapokig csinálta ezt,úgy hogy én észre se vettem,és mi van ha ezt fogja csinálni,csak én nem veszem észre???ezért is írtam ide.
2009. aug. 18. 11:42
 4/7 A kérdező kommentje:
jah már arra is gondoltam,hogy letesztelem.
2009. aug. 18. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:

"ti mit mondtok?????ezek után még bízhatok benne egy kicsit is?az tuti,hogy a következő gyanus dolognál elküldöm..."

Én azt mondom, ez alapján Te még éretlen vagy egy olyan kapcsolatra, ami ilyen kihívások elé állít. Találhatsz magadnak olyat, akiben nem kell megbíznod, mert egész nap otthon ül, nincsenek barátai, az utcára sem megy ki, internethez sem konyít stb.

Azok a kapcsolatok, amikben felmerülnek az ilyen kérdések (elég jó vagyok hozzá? nem csal meg? miért néz rá másik nőre is az utcán? stb.) tanítani akarnak nekünk valamit -magunkról. Ha egy picit is érdekes, értékes emberrel akarsz együtt lenni, akkor kell annyira bíznod magadban, hogy meg fogod tudni tartani Őt, és meg kell bíznod benne is annyira, hogy ne telepedj rá teljesen. Mert akkor fulladozni fog, és kimászik alólad.

2009. aug. 18. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:

És törölted már? Mert én nem tettem volna, hanem azt mondtam volna, hogy ő törölje magát, ő zárja le ezeket a dolgokat. Aztán meg leellenőriztem volna (de csak 1x), hogy megtette-e.

De szerintem mindenképp megérdemel még egy esélyt, de ezt mondd el neki is (hogy ez az utolsó). Hisz nem csalt meg. És bevallott mindent.

2009. aug. 18. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:
én meg azt mondanám neki, h kitöröltem mindent ahogy mondta, és közben nem tettem volna meg.. ha van mozgás innentől, az már gáz :)
2009. aug. 18. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!