A páromat teljesen átformálják az új haverjai. Mit tehetnék?
Előző hasznos tanácsokat adott. Én is azt mondtam volna, írj neki levelet, amit szótlanul a kezébe nyomsz. Ilyen problémákat szóban higgadtan megbeszélni tényleg nem lehet, mert még a lényeg előtt vad védekezésbe torkollik.
A füzetkében vagy levében ne legyen kritika, még ha nehéz is így fogalmazni.
Ugyanez a helyzet a férjed szemszögéből kb. úgy nézhet ki, hogy te egy rosszindulatú asszony vagy, akitől a barátok jelenthetnek némi menedéket. A lökött haverok meg nem fogják fel, hogy nem akkor tesznek jót a férjednek, ha összeugrasztanak vele, meg elmondanak mindennek.
Ha a férjed nem látja be, hogy szakítania kellene a haverokkal, nem sok jó származik abból, ha te ezt szorgalmazod. Nehéz helyzetben van, mert ők a munkatársai is, akikkel az élete harmadát tölti, többet, mint veled! Valószínűleg meg akar nekik felelni.
Higgadtság, amennyire lehet, a férjed megértése, és mindenekelőtt MEGBOCSÁTÁS kell ide, még ha ő nem kér bocsánatot akkor is, csak hogy te tudj józanul lépni.
Köszi szépen a válaszokat!
Első válaszoló ez már nekem is megfordult a fejembe,de mint írtam nem biztos,hogy ebből én jönnék ki győztesen.A többiek nagyon jó ötleteket adtak,tényleg úgy van,hogy nem is kell veszekednem mégis a plafonra mászik,ha felhozom a témát.Én is úgy látom,hogy előlem menekül a haverjaihoz,csak ez ördögi kör,mert én pont a haverjai miatt veszekszem vele.Megpróbálom alkalmazni az eddeig adott tanácsokat,de ha valakinek van még ötlete szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!