Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmegy buliznia párom nagy ritkán egyszer se visz magával, engem is ismernek a haverjai, havernői, mésem hívnak meg, normális ez?
de nem értem, hogy te miért ne mehetnél vele?
különben meg fura nekem is, mivel én az előző párommal minden hétvégén mentünk a haverokkal szórakozni. hol az én társaságommal, hol az övével, de volt hogy együtt mindenki. a mostani páromnál is így van ez, csak épp ő nem mindig jön velem, ha hívom. de ha ő menne és engem nem hívna az fura lenne. jó, az más ha épp pasis este van. nálunk is szokott lenni csajos este, akkor csak mi csajok megyünk bulizni, beszélgetni, inni, stb. de ez ritkább. ülj le vele és beszélgessetek erről, hogy miért nem akarja, hogy menj, legalább néha mehetnétek közösen bulizni, vagy ilyenek. és különben meg ha ő megy és téged nem akar vinni, akkor menj te is a barátaiddal. és ne foglalkozz vele. mondd meg neki, hogy oké, hogy nem visz, akkor mész te mással külön bulizni. hátha észbe kap
Szerintem a kérdezőő az extől tart. Az miatt lehet én is gondolkodóba esnék s ha nem vele hát az én barátaimmal mennék bulizni.
LEhet olyan bulikat rendeznek ahova a pasikat/barátnőket nem hívják el hanem magukban vannak? Úgy érthető ha a párod se akar kilógni. Az is kérdés mennyire összeszokott a kör, mert van ahová nehéz bekerűlni.
Mi megyünk néha külön is, együtt is. De érted, hiába jóban van a haverjaimmal, az nem az ő társasága, hanem az enyém. És én is felszabadultabban érzem magam, ha egyedül vagyok. A másik, hogy nem akarom, hogy lássa, néha miket ökörködünk, meg mennyire taccsra tudjuk inni magunkat XD Persze utólag elmondom neki, de elmesélve más, mintha ott van, és végignézi.
F
Mi külön járunk, szinte nem is hívjuk egymást, így alakult. Én is ismerem a haverjait és azt is tudom, hogy nem érezném jól magam velük. Nem azért, mert hülyék, hanem azért, mert ők kollégák, összeszokott brigád, senki nem viszi a nőjét, mi a francot keresnék én ott?
Én meg a barátnőimmel ülök be ide-oda, néha jön egy-egy barátunk is, de mi se hozzuk a pasinkat, mi a francot csináljon ő ott?
Szerintem nincs ebben semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!