Miért bántják egymást az emberek? Miért nem lehet normálisnak lenni?
Kedves Kérdező! Eredeti vastagon szedett kérdésedre a válaszom az, hogy megkeseredett világot élünk. Nézd meg a szär kormányunkat, milyen emberek vezetnek minket, nézd meg fizetésnapon az SMSt hogy mennyi fizetés érkezett a számládra. Nem csoda hogy ilyenek az emberek. Meg vannak ijedve. Ijedtek, hogy mi lesz velünk, félnek hogy lesz ezután, hova fajul ez. tele vagyunk gyötrő kérdésekkel: megcsal e a férjem, feleségem; elég szép vagyok e még, mi lesz a gyerekemből, rendes élete lesz e??
És mivel társas lények vagyunk, kiken kell megtorolni a félelmünket? Hát a másikon! Megy az élet az egyhangú gyárban, a szalag mellett, vagy éppen az íróasztal mögött. Monoton, a főnök hajszol és bäszogat mert kevesebb a teljesítmény, kisebb a pénz... Mindenkit bäszogatnak.
Én kereskedelemben dolgozom, a pult mögül szembesülök nap mint nap több száz ember keservével. Nekem elhiheted.
Nem te vagy az oka személyesen a szüleid szenvedésének, de akihez az ember a legközelebb áll, azon torolja meg. Speciel rajtad. Mert tudjuk hogy a családtagunk mindig is szeretni fog minket akármilyenek vagyunk, tehát megbocsájtja a viselkedésünket a másik, mert szeret. Ennek a tudatában bántanak téged is.
Remélem valamennyire kielégítő volt a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!