Nagyon félek a Karácsonytól, tavaly öngyilkosságot kíséreltem meg anyám halála miatt (majdnem sikerült), most meg élettársam hagyott itt két napja. Mit tegyek, hogy eltereljem a figyelmemet erről a tetű ünnepről?
Figyelt kérdés
Itt téblábolok a lakásban és nem tudok mihez kezdeni. Be fogok kattanni, érzem! Nincs munkám, mielőtt megkérdezitek és nagyon egyedül vagyok. Nagyon megköszönöm a normális válaszokat.2012. nov. 28. 17:02
11/15 A kérdező kommentje:
Van barátom, meg még van egy-két hozzám közel álló ember, de mindegyiknek van családja (csak nekem nincs) és tapintatlanság lenne őrájuk akaszkodni, pont karácsonykor.
VÉGEM VAN!
2012. dec. 1. 21:19
13/15 A kérdező kommentje:
25 éves fiú vagyok.
2012. dec. 3. 17:58
14/15 anonim válasza:
akkor még nagyon fiatal vagy és bár idén nincs családod akivel együtt lehetnél ez nem jelenti azt hogy nem is lesz a jövőben,ne add fel:)
15/15 anonim válasza:
Ha valóban jobban szeretnél lenni, márpedig szerintem igen, hiszen segítséget kértél, szerintem menj el a hozzád legközelebbi állatmenhelyre. Mindig nagyon szívesen fogadnak önkénteseket sétáltatni. Ha ott vagy, figyeld a kutyusokat, cicusokat, és ezt komolyan mondom: nézz a szemükbe. Meg fognak gyógyítani, mert meg fognak érteni téged. Őket cserben hagyták, mint téged, és hálásak lesznek még akár 5 percért is, amit velük töltesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!