Hol álljak a temetésen?
Figyelt kérdés
Meghalt bnöm anyukája :((( ! Ugye, úgy szokás, hogy a koporsó mellett a családja áll. Én a lánya barátja vok.(18 éves, Ő 16). Viszont anyámék is ott lesznek, de jó kapcsolatba voltam a családjával. Hova állajk?2009. aug. 17. 23:07
1/9 anonim válasza:
Állj a szüleid mellé. Te még igazából vőjelölt sem vagy, szerintem ne állj oda ahová a család.
2/9 anonim válasza:
Termeszetesen a baratnod mellett!Tamogatnod kell ezekben a nehez percekben.
3/9 A kérdező kommentje:
nos igen. nem kéne elöre állnom mert nem vok családtag, de ott kéne állnom h segítsem a bnöm. Nemtom...
2009. aug. 17. 23:15
4/9 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg a barátnőd, hogy szeretné-e hogy mellette állj, viszont fontos ha nemet mondd, ne vedd magadra, és állj a szüleid mellé.
5/9 anonim válasza:
Amilyen közelinek érzik a kapcsolatot veled a családtagok, attól függ. Azt gondolom a barátnőd mellé, ha nem utasítja akár finoman is el, mert hozzá tartozol elsősorban abban a családban. ennek ellenére légy tapintatos, ha nem igényli.
6/9 anonim válasza:
A temetésen a családod mellett, a szertartás után menj a barátnődhöz és bátorítsd. Azokban a percekben egyedül kell lennie, de utána tudsz már segíteni a jelenléteddel.
7/9 anonim válasza:
Szerintem is kérdezd meg a barátnődet.
Lehet az lenne a jó,ha mellette vagy, de az is lehet,hogy az édesapját vagy a testvérét szeretné támogatni, ha van neki...
Nagyon sajnálom szegényt:(
8/9 anonim válasza:
Én nagyon hálás lennék, ha mellettem lenne a barátom, bár ő nálunk családtag, és a szüleim úgy tekintenek rá, hogy pár év múlva még komolyabbra fog fordulni a kapcsolat. De ebben az esetben a barátnődet kérdezd meg, de készülj fel arra, hogy esetleg az apukája nagyon rossz passzban lesz, ne ölelgesd túlzottan, ne puszilgasd, mert az ízléstelen lenne, csupán légy mellette.
9/9 anonim válasza:
A lényeg, hogy ott vagy és jelenléteddel megtiszteledet a halott emlékét és a családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!