Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol álljak a temetésen?

Hol álljak a temetésen?

Figyelt kérdés
Meghalt bnöm anyukája :((( ! Ugye, úgy szokás, hogy a koporsó mellett a családja áll. Én a lánya barátja vok.(18 éves, Ő 16). Viszont anyámék is ott lesznek, de jó kapcsolatba voltam a családjával. Hova állajk?
2009. aug. 17. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Állj a szüleid mellé. Te még igazából vőjelölt sem vagy, szerintem ne állj oda ahová a család.
2009. aug. 17. 23:13
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Termeszetesen a baratnod mellett!Tamogatnod kell ezekben a nehez percekben.
2009. aug. 17. 23:14
 3/9 A kérdező kommentje:
nos igen. nem kéne elöre állnom mert nem vok családtag, de ott kéne állnom h segítsem a bnöm. Nemtom...
2009. aug. 17. 23:15
 4/9 anonim válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg a barátnőd, hogy szeretné-e hogy mellette állj, viszont fontos ha nemet mondd, ne vedd magadra, és állj a szüleid mellé.
2009. aug. 17. 23:17
 5/9 anonim válasza:
100%
Amilyen közelinek érzik a kapcsolatot veled a családtagok, attól függ. Azt gondolom a barátnőd mellé, ha nem utasítja akár finoman is el, mert hozzá tartozol elsősorban abban a családban. ennek ellenére légy tapintatos, ha nem igényli.
2009. aug. 17. 23:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A temetésen a családod mellett, a szertartás után menj a barátnődhöz és bátorítsd. Azokban a percekben egyedül kell lennie, de utána tudsz már segíteni a jelenléteddel.
2009. aug. 17. 23:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kérdezd meg a barátnődet.

Lehet az lenne a jó,ha mellette vagy, de az is lehet,hogy az édesapját vagy a testvérét szeretné támogatni, ha van neki...

Nagyon sajnálom szegényt:(

2009. aug. 18. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon hálás lennék, ha mellettem lenne a barátom, bár ő nálunk családtag, és a szüleim úgy tekintenek rá, hogy pár év múlva még komolyabbra fog fordulni a kapcsolat. De ebben az esetben a barátnődet kérdezd meg, de készülj fel arra, hogy esetleg az apukája nagyon rossz passzban lesz, ne ölelgesd túlzottan, ne puszilgasd, mert az ízléstelen lenne, csupán légy mellette.
2009. aug. 18. 16:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg, hogy ott vagy és jelenléteddel megtiszteledet a halott emlékét és a családot.
2009. aug. 21. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!