Van joga látni/látogatni a gyereket a volt férjnek, ha nem ő a gyerek apja?
Ilyen noktol hanyingerem lessz nem erdemlik meg anyak legyenek ossze vissza kevernek es jatszanak a gyerek eletevel.
Szerintem DNA aztan nem az ove a gyerek aljon tovabb alapitson csaladot nem potolja a gyereket de legalabb megszabadul ettol a nembertol.
Az ilyen nok ugyis visszakapjak az elettol ezt csak ki kell varni.Sajnalom a gyereket jo peldaban fog felnoni
Igy sem láthatja és úgysem láthatja, ennek mindeképp ez a vége, ha fizet, ha nem.
Meg a fizetés felét kéri el? Miért nem mindjárt a háromnegyedét?
Meddig kéri el a felét, mig elég lesz? Mikor már kevés akkor elkéri az egészet? Hogy lesz ez a jővőben?
Ezt a hülyeséget.
Irassa csak rá a valódi apára, hál'istennek a vér szerintit fogják kergetni, nem engem.
Én meg ha úgy áll a dolog hogy nagyon ragaszkodom a gyermekhez akkor adok pénzt de _feltételekkel_ amiket én szabok és csak akkor adom ha nekem ez igy jó és a körülmények megfelelőek.
Az előző vagyok, még annyit, hogy olvastam itt egy jó ötletet, ami esetleg működhet:
Le kell mondani a gyerekről hiszen 60e ft amúgy sem kivitelezhető, kerüljön csak a vér szerinti apa nevére, mert az úgyis megtörténne előbb utóbb.
Aztán ha ez az egész lezajlott ajánljon fel valamennyi pénzt az anyának cserébe a láthatásért (havi egy tizest mondjuk). Ha nem állnak úgy anyagilag ezt is el fogja fogadni hisz követelni már nem követelhet semmit.
red4me válasza! teljesen igazad van! Nyersen fogalmazol, de őszintén!
1. Mi van akkor, ha az ismerősöd fizeti rendszeresen a 60.000-et (ami a fizetésének a fele), s utána volt felesége mégsem engedi látni a gyereket. Most ezért nem,. most azért nem.
2.Amúgy is a bíróságnak kell meghatározni a gyerektartást.
3. Úgy is tudja támogatni a gyereket, ha nem havi 60 ezret ad, hanem vesz neki ezt-azt. Ki tudja, hogy az anyja mire költi azt a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!