Csajok, meddig bírnátok egy határozatlan pasival?
Aki mindenre azt mondja, hogy "nem tudom még mi lesz", meg "ilyeneken nem szoktam gondolkozni".
És lehetetlen kihúzni belőle, mik az életcéljai, vágyai, vagy hogy képzeli el az életét?
(közelebb a harminchoz, mint a húszhoz)
Én nem bírnám sokáig!
Ilyen tapasztalatom még nem volt hogy nem tudott dönteni hogy együtt legyünk vagy se.
Nekem volt olyan barátom aki mindenre amit kérdeztem tőle azt válaszolta hogy nem tudom, nekem mindegy, válassz te:@:@
Annyira idegesítő volt!!!
Elmegyünk este valahova? Nekem mindegy!
Rendelünk egy pizzát? Nekem mindegy!
Milyen filmet nézzünk? nekem mindegy, válassz te!
Ez jó egy olyan csajnak aki szeret "uralkodni" a barátján de nekem nem tetszett, én azt szeretem ha kiáll a véleméyne mellett vagy ha legalább van neki véleménye:S :D
Jajjj én nem sokáig bírtam, valami agyrém volt!
Mik az életcéljai, vágyai? Hogy találjon valakit aki majd megmondja neki. Úgy képzeli az életét, hogy nem kell gondolkodnia sem, nemhogy egyebet tennie.
Ügyintézésnél szájbarágás mit kell tenni, mondani, mikor odaér kérdezik... vállvonogatás és néz bambán rám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!