Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, meddig bírnátok egy...

Csajok, meddig bírnátok egy határozatlan pasival?

Figyelt kérdés

Aki mindenre azt mondja, hogy "nem tudom még mi lesz", meg "ilyeneken nem szoktam gondolkozni".

És lehetetlen kihúzni belőle, mik az életcéljai, vágyai, vagy hogy képzeli el az életét?

(közelebb a harminchoz, mint a húszhoz)

2009. aug. 17. 19:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Nekem 9 éves kapcsolatom ment most tönkre.az én "párom"is ilyen volt.Mindenben nekem kellett dönteni,mert neki mindig minden mindegy volt.....!Most aztán megkaptam,hogy mindig minden miattam volt....!nah ennyit jelentett a számára....
2009. aug. 17. 19:35
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal menekülőre fognám a dolgot. Eddig csak rossz tapasztalataim vannak az ilyen fiúkkal.
2009. aug. 17. 19:40
 13/25 A kérdező kommentje:

De pl. apukám sem egy vérmes, határozott ember, de arra mindig tudott vlaszolni, mire vágyott, vagy mit akart kezdeni az életével.

Hogy lehet, hogy valaki nem tudja, mire vágyik?

Vagy nem vágyik semmire?

Azt még a buddhista szerzeteseknek is egy élet elérni.

2009. aug. 17. 19:40
 14/25 A kérdező kommentje:

És szerintem alap, hogy ezt már két ember az elején tisztázza, mert mivan, ha az egyik családra-gyerekre vágyik, a másik meg világot akar látni és karriert építeni? Mikor fognak akkor elválni az útjaik?

Vagy az egyik feladja a vágyait?

Hogy lehet hosszú ideig olyannal lenni, akivel nem tudod, van-e közös jövőtök?

2009. aug. 17. 19:43
 15/25 anonim ***** válasza:
90%

Kilenc év után ment tönkre a kapcsolatod? Ez fura.

Szerintem már egy év alatt lemérhető, hogy valaki mennyire határozott és mennyire nem.

Akkor minek maradtál vele a további nyolc évben?

Na, de bocsánat, nem akartam személyeskedni.

2009. aug. 17. 19:49
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 randi erejéig bírtam, össze se jöttem vele.
2009. aug. 17. 20:39
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Semeddig nem bírnám. Az ilyen emberekkel még egy jót veszekedni sem lehet:)

Majd 30 évesen már tudni kell hogy mit vár az élettől. Hogy lehet így felnézni rá, mint erős férfira a nő oldalán?

ÁÁÁ nem nekem való lenne:)

Én a határozott fajtához tartozom.

2009. aug. 18. 09:19
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is ilyen határozatlan. Sokszor idegesít, néha már ott tartok, hogy úgy lepofoznám :) Viszont mivel én meg túl határozott, makacs vagyok, így kiegyenlítjük egymást. Szerintem azt nehezebben viselném, ha egy férfi irányítani akarna, vagy csak minden döntésemet bírálná (én az ilyenektől menekültem mindig). Így jó, bármilyen döntést meghozhatok, elmondja a véleményét, de utána úgyis rábólint szinte mindenre. Nálunk 11 éve működik így a kapcsolat.
2009. aug. 18. 09:33
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Azoknak, akik csodálkoznak, hogy hogy lehet ilyen ember mellett évekig kitartani csak egy szó: szerelem!!!

Ha beleszeretsz valakibe, hiába tudod, hogy nem kéne, nincs menekvés. És általában, mivel a kérdésben említett tulajdonságokkal van a kedves felruházva, a kapcsolat alapból halálra van ítélve, amikor elmúlik a szerelem, akkor jön a "megvilágosodás". Na meg azt se felejtsük el, hogy a nők alapvető tulajdonsága: majd én megváltoztatom, mellettem más lesz...aztán szép lassan rájövünk, hogy a csudákat! Az csak délibáb.

Szóval ezrét.

2009. aug. 18. 09:53
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Elég jól bírom.Bár tény,ahogy telik az idő,egyre jobban idegesít,hiába próbálom lazán venni a határozatlanságát.Neki vannak céljai,csak gyakran változnak ezek a célok.(Lehet,hogy ezt a mai bizonytalan világunk is hozza magával.)Olyankor mindig felidézem,hogy az előző párom milyen önző és túlzottan magabiztos volt,és soha többé nem vágyom olyan pasira.
2009. aug. 19. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!