Utólag van e értelme bármit tenni, ha nagypapám a halálát megelőzően 2 hetet volt kórházban, majd miután hazahoztuk és itthon ápoltuk gyakran sírt, hogy őt egész életében nem alázták úgy meg ahogy a kórházi bentléte alatt többszöris?
A szobatársa amikor mentünk látogatni a papámat csak ingatta a fejét,hogy nagyon csúnyán bántak vele a nővérek,a papám is hazajövetele után többször elsírta magát ha eszébe jutott a vele történt kórházi bánásmód.
Nem az összes szakdolgozóval volt probléma,csak egy-két ilyen lélektelen emberileg nulla volt közöttük,a többiek lelkiismeretesek voltak.
Kértünk időpontot és be fogunk menni...van e értelme ennek így utólag még ?
Istenem, én is tudnék mesélni a Nagypapámmal kapcsolatban hasonló szomorú dolgokról. Már 3 éve elhunyt, de kevés dolog dühít fel annyira máig is, mint ha szembe jut egy-két "esemény" a kórházakban.
Nekem nem volt erőm már ahhoz, hogy lépjek az ügyben, úgyis reménytelen lett volna.
jesszum pepi...és erre vagytok büszkék??!!
elkapatjátok őket, aztán a szegényekkel meg így bánnak !!!
Nem tudom miből gondoljátok ,hogy a papám szegény lett volna,öltönyös ,kalapos kis öregúr volt,jó nyugdíjja,szép háza volt és amikor láttuk a kórházi bánásmódot adtunk mi is pénzt ezen a helyen.
Bent voltunk a docens úrnál és a főnővérnél,külön egy órát ránk szántak megígérték,hogy összehívják a dolgozókat a panaszainkkal kapcsolatosan,nagyon rendesen álltak hozzánk és ez nekünk nagyon sokat jelentett !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!