Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! 16. szülinapra kaptato...

Lányok! 16. szülinapra kaptatok vmi emlékezeteset?

Figyelt kérdés

mondjuk vmi ékszert,ami "egész életeden át végigkísér,hiszen csak egyszer vagy 16 éves."

szal,ki milyen emléket kapott,ha kapott.

2009. aug. 17. 13:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Pontosan erre gondoltam én is,hogy a tévéműsor miatt kérdezed.Amerikában biztos valamiért nagyon különleges a 16. szülinap,de Magyarországon nem az.A 18 azért lehet "különlegesebb",mert onnantól kezdve nagykorúnak számíthatsz és ha még abban az évben választások is vannak,akkor duplán klassz,hogy mehetsz szavazni. :)Egyébként bármelyik szülinap lehet emlékezetes,ha azzá teszitek! Nem az ajándéktól függ ez :)
2009. aug. 17. 15:16
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem emlékszem, hogy mit kaptam a 16. születésnapomra... Jajj de! Kaptam egy CD-t, és talán egy pulóvert, de én is karácsony kölyök vagyok, szóval egybemosódnak az ajándékok.

Nekem a 18, és a 19. volt igazán emlékezetes. Kíváncsi vagyok, mi lesz a 20.-on.

2009. aug. 17. 15:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem se nagy szám a 16 éves szülinap...Én sem emlékszem,hogy kaptam-e valamit,vagy egyáltalán volt akinek eszébe jutott a 16-dik szülinapom..A 18-dik csak azért maradt meg,mert apám elég szigorú volt,és mindig azt mondta,hogy amíg be nem töltöm a 18-at addig azt teszem amit ő mond,és oda mehetek ahová ő enged..A barátnőm 3 nappal fiatalabb nálam így amikor szülinaposok lettünk elmentem úgy bulizni,hogy nem szóltam apámnak,és hajnali 4 órára mentem haza..persze volt vita,de akkor apám azt mondta,hogy most már nem szólhat bele az életembe mert felnőtt vagyok..De a 18 sem olyan nagy szám...Később meg minél idősebbek leszünk annál jobban igyekszünk nem foglalkozni a szülinapokkal,sőt néha 1-2 évvel kevesebbet is mondunk:)
2009. aug. 17. 15:31
 14/20 anonim ***** válasza:
egy nyaklancot, sziv medalla a baratnomtol,sajnos elvesztettem:-(
2009. aug. 17. 15:45
 15/20 anonim válasza:
Fogalmam sincs mit kaptam:S17/L
2009. aug. 17. 16:07
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

A 16. szülinapom nekem sem rémlik... a 18. születésnapomra kaptam a szüleimtől egy arany gyűrűt, ez volt az egyetlen "nagyobb értékű" ajándék, amit szülinapra kaptam. Nem is vártam soha nagy ajándékot, nálunk sem volt szokás. A család ebédelt vagy vacsizott egy nagyot közösen, dumálunk, jól érezzük magunkat - még most is így van.

Főleg a január mozgalmas ilyen szempontból: édesanyám, nagymamám, mindkét sógornőm, anyósom, egyik sógornőm férje és én is januári születésűek vagyunk, ráadásul nem is elosztva a hónapban... Január 1-től 10-ig vannak az említett szülinapok, na, akkor aztán kell a szervezés, hogy mikor kit köszöntünk éppen, de így legalább vidáman indul mindig az új év :D

2009. aug. 17. 16:21
 17/20 anonim ***** válasza:
62%

Wow. Mivel az édesapám amerikai, ezért a hagyományokból átvéve nagyon fontos volt a Sweet Sixteen:)) A szüleim partyt rendeztek nekem, meghívták a barátaimat etc. Imádtam. De igazán a 15. volt emlékezetes, amit Kaliforniában töltöttem a nagyszülőknél.

17/L

2009. aug. 17. 22:52
 18/20 A kérdező kommentje:
nah én is túl vagyok rajta...:D ajik között nem volt kiemelkedő,de barátokkal ünnepeltünk hajnalig,szal emlékezetes maradt.:)
2010. febr. 18. 20:15
 19/20 anonim ***** válasza:
a tizenhatodik szülinapom volt a legrosszabb, pedig annak kellett volna a legjobbnak lennie. el is határoztam, hogy az öcsém sweet sixteen-jét klasszul megrendezem majd, hogy neki tényleg ez legyen a legszuperebb.
2010. júl. 19. 18:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Én holnap leszek 16, anyámtól azt kapom, hogy egy hétre kimegyek nyáron Párizsba. Hurrá!! :)
2011. ápr. 13. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!