Amira. Szép név egy kislánynak? Te adnád?
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 14:56
11/26 anonim válasza:
nekem tetszik, szép név, de nem hiszem, hogy adnám a kislányomnak :)
13/26 anonim válasza:
Egy török lánynak szép, magyarnak nem adnám.
15/26 icestorm66 válasza:
Nekem tetszik ez a név, és adnám is a gyerekemnek. Persze nem mindegy hogy milyen a vezetéknév.
17/26 anonim válasza:
Ismerek egy arab lányt, ő Amina, sztem nagyon szép név. AZ Amira is szép, de az Amina valahogy nekem jobban tetszik.
18/26 anonim válasza:
19/26 anonim válasza:
Ha lenne bármi arab kötődésünk, akkor adnám, mert szép név. De amúgy nem. Én ezt egy kreol bőrű, fekete hajú kislánynak, később nőnek tudom elképzelni. Na már most én hófehér vagyok és szőke hajú, a párom is világos bőrű. Elég nevetségesen hangzana egy hófehérke szájából, hogy Amirának hívják. Számomra legalábbis...
20/26 anonim válasza:
Gyönyörű név, de nem adnám a gyermekemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!