Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális, vagy...

Szerintetek ez normális, vagy már betegség?

Figyelt kérdés

Unokatestvérem és a férje teljesen rákattant erre a "bio mánia" dologra.

Minden bio náluk, amit esznek, a tisztítószerek, a fogrém, a szappan, a ruhák is ÁLLÍTÓLAG bio-gyapjúból vannak, bár nem tudom, hogy az mit is takarna.

Nyersen esznek szinte mindent, maximum egy kicsit melegítik, amúgy vegánok.

Akkora cirkuszt csinálnak az evésből, hogy szörnyű, ilyen -bocs, de így van- trutymó turmixokat isznak, azt viszik magukkal, amibe bele van turmixolva állítólag minden fontos tápanyag.

Van vagy 20 féle táplálékkiegészítőjük, alga meg minden ezeket szedik.

Már szinte nem esznek meg semmit, senkinél, mert a párolt zöldség is főtt, és nincs benne tápanyag szerintük.

Ha nyers zöldséget tálal valaki neki, akkor rákérdeznek, hogy "öko termesztésből van?"

Hát, gondolom nem!

Ekörül forog az életük, engem már borzalmasan idegesítenek, pedig jóban voltunk.

Nem tudok egy műanyag üveget kidobni a kukába, mert szerintük szelektíven kellene MINDENT gyűjteni!

Nehogy már egy félliteres kólás üveget ne tehessek a kukába, könyörgöm!

Szerintem ez beteges, engem nagyon de nagyon kezdenek idegesíteni, mert felsőbbrendűnek hiszik magukat, és mindenki sz.ar, felelőtlen, egészségtelen ember, aki nem olyan "bio", mint ők, aki meg húst is eszik, az meg talán maga az ördög!

Tök rosszul érzem magam minden találkozás után.

Szerintetek hol van ennek az egészség-mániának a határa?

Nem beteges ennyire "egészségesnek" lenni?

2012. nov. 25. 14:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

igen, ez beteges. de nagyon. ugyanannyira, mintha valaki a kólán kívül nem iszik mást.

majd ha lesz valami bajuk tőle, akkor nem értik, h miért, de addigra már annyira belelovalják magukat, h az isten se beszéli le őket az egészség-mániáról.

2012. nov. 25. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!