Anyámmal folyton megbántjuk egymást! Már az öngyilkosságon gondolkodtam! Mit csináljak?
Örülök neki, hogy így érzed! Én 38 éves vagyok, a mi gyerekkorunkban jellemző büntetési szöveg volt pl. intézetbe teszlek ha rossz vagy, elvisz a cigány asszony, nem szertelek stb.. tuti sokan hallották ezt a korosztályombeliek.
Nem okolom a szüleimet, mert tudom ababn az időben így neveltek, mindenki. Jó a kapcsolatom velük, szertetjük egymást. De a gyereknevelést is tanulni kell, nekünk könnyű mert az interneten mindenhol nyomatják a jó módszert.:)
Amikor én voltam gyerek, nem oktattak gyerekpszichológiát a szülöknek, és amikor ők voltak gyerekek normális volt szíjjal verni, vagy kukoricán térdelni az iskolában. A berögzött dolgokon nem egyszerű váltortatni, főleg nem segítség nélkül. Azért mondom, hogy anyukád nem hiszem, hogy meg fog változni DE ha te tudod mi miért történik, talán könnyebb megérteni, és elfogadni, és túl lépni rajta. Vannak fórumok,ahol lehet beszélgetni akár hasonló koru társakkal, mindig segít ha megoszthatja az ember az érzéseit, és meghallgatják. Sose fojtsd magadba, mindig osszd meg valakivel!
Szia!
Ne sírj! Az nem old meg semmit!
Szivesen vigasztanálak!
Megmentenélek onnan, de még
gyerek vagy!
Jó éjt, puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!