Hogy értessem meg a fiammal hogy ez így nincs jól, ezen változtassanak minél előbb?
A fiam együtt vagy egy nővel egy ideje, van gyerekük is. A nő nem dolgozik, a fiam tartja el.
Megkértem hogy adjon kölcsön nekem pénzt, erre azt mondta hogy megbeszéli a barátnőjével.
De minek? Az ő pénze, ő dolgozik meg érte, semmi köze annak a nőnek ahhoz ha ad belőle a saját anyjának. Hogyan értessem ezt meg vele?
Hidd el, nagyon szívesen osztunk egy ilyen vén boszorkányt :)
Tulajdonképpen kettő között vacillálok, vagy nagyon unatkozol és direkt kelted itt a feszültséget, vagy tényleg ilyen korlátozott vén idióta vagy.
Remélem akkor sem adnak egy fillért sem, amikor a sarkon kopogtatod a görbe kis csészédet és rikácsolsz hogy miért nem ad senki egy fillért sem.
Már ha valóban egy sárkánnyal van dolgunk :)
Szia!
Már ne haragudj de a menyed helyében én is az mellett voksolnék, hogy dehogy adok még kölcsönbe se, sőt kamattal se pénzt egy ilyen boszorkánynak!! A gyerekemet pedig főleg nem bíznám rá, de hogy megnyugtassalak szerintem a fiad sem! És tudod ez a legszomorúbb!!!
Nem értem miért nem lehet megérteni, hogy az a nő a fiad családja. Közös kasszán vannak, közösen döntenek, hogy mire adnak ki pénzt és mire nem. Szerintem ez így helyes. No meg biztos meg van a nyomós okuk arra, hogy elutasítóak veled...legalábbis a megnyilvánulásaidból kiindulva én se tartanám veled a kapcsolatot.
Azt mondom neked nyanya, hogy változtass vagy ne csodálkozz ha majd betegen, kiszolgáltatottan bedugnak egy elfekvőbe és le se fognak szarni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!