Hogy értessem meg a fiammal hogy ez így nincs jól, ezen változtassanak minél előbb?
A fiam együtt vagy egy nővel egy ideje, van gyerekük is. A nő nem dolgozik, a fiam tartja el.
Megkértem hogy adjon kölcsön nekem pénzt, erre azt mondta hogy megbeszéli a barátnőjével.
De minek? Az ő pénze, ő dolgozik meg érte, semmi köze annak a nőnek ahhoz ha ad belőle a saját anyjának. Hogyan értessem ezt meg vele?
16-nak
Nálunk az van hogy a szülők, nagyszülők segítik a gyereket ha tudják. De olyan nincs hogy elvinni akarnának bármit is. Amúgy meg ez a nő meg sem érdemli a kölcsönt ha ilyen stílusban beszél a "gyerekeiről". És aki ennyire számon tartja hogy az a pénz a fiáé, az már szinte rendelkezne is vele. És itt a bibi lehet vissza sem adná, úgy is a fiáé.
Remélem szembeköpöd magad kedves kérdezp ha pár év múlva a fiadnak nem lesz munkája és a nő tartja el a családot.
Jó volt a kapcsolatunk, csak megszületett a baba azóta le vagyok szarva, senkit nem érdekel a véleményem! Az unokám is már 8 hónapos, de még nem hagyták velem éjszakára, nem adhatok neki semmit enni.
A pénz meg nem kajára kéne, el tudom tartani magam!
Már ne haragudj de te elvárnád hogy a 8 hónapos gyereket otthagyják rád éjszakára?
Mert még napközben oké...
De ki tudna úgy aludni hogy a 8 hónapos babája nincs a közelében?
Hogy várhatsz ilyet? :D
Minek neked egy baba éjszakára?
Várj csak türelmesen amíg gyerek lesz a babából...
Komolyan én már kezdem azt hinni hogy csak viccel valaki, mert ilyen boszorkány nincs a földön.
Egyébként pedig ha nem a megélhetésre kell a pénz, pláne nincs jogod felháborodni ha esetleg nem adnak.
Mit képzelsz te magadról??
Amúgy pedig ha ennyire nagyon okosnak képzeled magad, bárki kaphat még többet is amikor otthon van a gyerekkel, ugyanis FIZETÉS függő.
Ami azt jelenti hogy a hölgy nem tartatja el magát a fiaddal, hanem a gyerekét nevelné békében.
KEdves anyuka, ásd el magad mielőtt valaki eltesz láb alól...
Persze, egy 8 honapos gyereket adjanak neked oda éjszakára. Az én lányom 2 éves, de még nem aludt anyosnál és nem is háborog érte. A gyereknrk a szulei mellett van a helye. Ja és még duggasd is meg kirántotthussal meg jo babgulyással. A mai napig megkérdezi az anyosom és anyukám is, hogy mit adhatnak neki enni ha ok vigyáznak rá. Persze ha ilyen hangnemben beszélsz a gyerekrol és a megyedrol, még egy kutyát sem bíznék rád nem hogy egy gyereket.
Es igen, hogy megnyugodj, 3 éves koráig kapja anyuka a gyerekre a pénz(azért, hogy ellátja a gyereket- ha ez nem esik le).
Gondolom te olyan anyuka vagy, aki azt akarja, hogy a fia mindent csak veled beszéljen meg, te irányítsd az életét, még az alsonadrágját is kikészítenéd neki korán reggel, a párját (aki életet adott a fiad gyerekének) meg sz@rja le magasrol. Na az ilyen anyostol Isten ments.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!