Mit szóltok egy pasihoz akit?
Nem érdekeli a sport, nem jár el a haverjaival, nem szereti az alkoholt, nem cigarettázik.
Van humora, szívesen segít a mosásban, takarításban, mosogatásban, szeret otthon ülni.
Ha kirándulásról van szó, vagy nyaralásról, akkor csak a párjával érzi jól magát kettesben. továbbá nagyon figyelmes, és ajándékozó tipus.
Ezermester a saját otthonában, ugyanakkor nem szeret dolgozni, és tanulni menni, ez miatt sokat panaszkodik, ugyanakor. A szexben bevállalós, és megteszi, amit kell, és hűséges.
Nos mi a véleményetek?
És Te hány éves vagy? Nem az volt a gond, hogy számított a korkülönbség? Szeretted Őt, vagy csak úgy elvoltatok?
Bocsi, hogy sokat kérdezek, de most már érdekelnek a részletek.
…..mindjárt mennem kell, de látom, jól belendült a volt pasim körüli téma.
Nem hiszem, hogy megbánom, mert most jól elvagyok a barátnőimmel, és a munkatársaim között is akad sok kedves pasi, de egyenlőre nem bonyolódom újabb kapcsolatba.
És, hogy a kérdésre is válaszoljak, négy év volt közöttünk.
Imádtam az első években, mindenben támogatott önzetlenül, ami nagyon jól esett. De ebbe is bele lehet unni. Meg mint írtam, rengeteget panaszkodott, amikor dolgozni ment, vagy amikor haza jött. Szidta az embereket, a világot, és én meg bele untam abba, hogy hallgassam, és vigasztaljam.
Sokszor volt olyan, mint egy hatvanas nagybácsi, aki folyton panaszkodik.
Köszönet a sok válaszért………Jó tudni, hogy azért van esélye, még kelhet valakinek, ha már én kiábrándultam belőle, és cserben hagytam, de ez van…..bár szerintem mindig is panaszkodni fog.
Nekem is nagyon unalmas lenne, mert én pörgök 1000el!xD
Amúgy jó tuladonságai vannak , hogy segít ezt-azt megcsinálni, van humora....külön-külöm mind jó de valahogy így egybe az össze jó tulajdonság az valahogy nem klappol!!!:)
17:50-nek
ott irja,hogy "Ezermester a saját otthonában, ugyanakkor nem szeret dolgozni, és tanulni menni,"...tehát csak annyi a baj,hogy a melo nem olyan amit szeretne,de akar tanulni.Csak sajnos mostanság melo mellett(főleg olyan mellett amit utál),nehéz.
Nekem még mindig szimpatikus
Azért, én is évekig jól el voltam vele, mellette, csak bele untam.
Mindenhol a csendet, a nyugalmat kereste, és azt velem akarta élvezni.
Mindent azért nem akarok kifecsegni róla, csupán kíváncsi voltam, hogy jól döntöttem-e, de úgy látom a többség szintén unalmasnak találja.
Persze megérdemli, hogy találjon magának egy nőt, aki szívesen tölti vele, minden idejét (végül is egy darabig én is ezt tettem), mert biztosan megadna neki minden figyelmet, kedvességet, bizalmat, hűséget. Cserébe morogna a munka miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!