Mit szóltok egy pasihoz akit?
Nem érdekeli a sport, nem jár el a haverjaival, nem szereti az alkoholt, nem cigarettázik.
Van humora, szívesen segít a mosásban, takarításban, mosogatásban, szeret otthon ülni.
Ha kirándulásról van szó, vagy nyaralásról, akkor csak a párjával érzi jól magát kettesben. továbbá nagyon figyelmes, és ajándékozó tipus.
Ezermester a saját otthonában, ugyanakkor nem szeret dolgozni, és tanulni menni, ez miatt sokat panaszkodik, ugyanakor. A szexben bevállalós, és megteszi, amit kell, és hűséges.
Nos mi a véleményetek?
Egyébként harmincas férfi, nem huszonéves.
Mit szokott csinálni otthon?
Ha kell felújítja az egész lakást. Ha kell mos, ha kell mosogat, ha kell számítógépet szerel, ha kell megcsinálja az autót, ha kell. Olyan műszaki „zseni”.
Haverja kevés volt neki, azok is otthon ülő típusúak. Azt mondta mindig, hogy nyugalomra vágyik, és egy társra, mert a húszas éveiben sokat dolgozott a szórakoztató iparban, és akkor kiélte az ez irányú hajlamait, és nem már nagy vágyik társaságra.
Szegény, ha tudná, hogy itt így ki van beszélve. Csak kíváncsi voltam arra, hogy ti mit gondoltok.
Most egyedül van, ha jól tudom, ahogyan ismerem, nyalogatja a sebeit. Félek, lehet hogy tönkretettem az önbecsülését, a nőkbe vetett hitét.
Na, de nem akarok itt mentegetőzni.
Köszönöm a válaszokat:-)
mit csinál? kockul:D mérnök a drága,plusszba még infós is,meg kutyázik,és velemvan amikor végzett a meloval.Bár házimunkában be nem segit (az a nő dolga szerinte),de amugy elvagyunk,és bár eddig hiányzott hogy menni mindenfele,most nekem olyan melo van,hogy napközben állandóan különbözö helyekre kell mennem,és bár hiszti árán,de barátokkal is találkozom.ő max a kötelező céges rendezvényekre mozdul ki...
22/L
Szerintem pedig ő sem tökéletes, pont az uncsisága miatt. Kérdező, azóta van valaki más?
Egyébként sokan cseréltek volna veled, akinek agresszív, megcsalós, stb. pasija van.
Hát ha utánnam dobnák se kéne ilyen pasi hajszálaimat tépegetném egyenként az tuti.
Halálom mikor a pasi a konyhába mókol vagy akár a mosógépet inditja el:Dabból jó nem lesz.A házi munka a csajoké pasi az dolgozzon azt ennyi haza jön megissza a kis söröcskéjét este elmenni együtt bandázni bulizni haza menni laza szex azt helo
jöhet a következő nap:D
de ez áhhháááh pörögni kell ha 30as akkor is
23/L
Szerintem meg nem tragédia ha nem szereti a melóját,én is utálom évek óta a munkahelyem,a főnököm,pedig már váltottam is,mégsem jobb,minden vállalkozó ,akivel eddig dolgom volt-és az ismerőseimnek is-csak kihasználja a dolgozót,de nem betegszem bele,mert nem érdekel,akkor sem ha szinte a fél életem ott töltöm.hazamegyek,10percig dől belőlem a panaszkodás,de a párom mindig meghallgat,aztán le van zárva a dolog.A keserűségnek jobb kint,mint bent,mert különben megbetegít.Amint kiadtam magamból a sok sz.rt máris jobb és foglalkozhatok az életemnek annak a felével,ami nem a munkahely.ennyi.De kell hozzá egy társ,aki mindig meghallgat.
Remélem nem fogod megbánni,hogy ezt a fickót elszalasztottad.
Juj.
Nem, nincsen helyette másik pasim. Most elvagyok a barátnőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!