Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a nagypapával?

Mit kezdjek a nagypapával?

Figyelt kérdés
Augusztus 20.-án szeretnénk elmenni a strandra a fiammal meg az öcsém családjával. (elváltam) Ám a nagypapa betett. El akar menni egy nap xy helyre. nem mondta el hova, csak azt kérezte, mikor vagyok szabad az autóval. Nem tudom hova akar menni, lehet az egyik idős ismerősáhez(ő amúgy 77) lehet külföldre a rokokhoz. Ugye, pont akkor van az a "szabadnap" amikor mi mennénk a strandra. Ha elmondanám a nagypapának, hogy aznap nem, akkor azt fogja mondani, hogy hát persze az öreggel nem kell törődni, vagy hogy már voltunk a strandon. Igen, csak én meg a fiam.Most meg elmenne a 2 gyerek is, és az úgy talán érdekesebb lenne a gyerekeknek. Valami ötlet, hogy mindenkinek jó legyen?
2009. aug. 16. 12:44
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem.

Azt írod, hogy kérdezte mikor vagy szabad az autóval. Ha azt mondtad neki, hogy 20-án szabad vagy akkor már ne szívd vissza.

Ha azt mondtad, hogy nem vagy szabad, akkor mi a gond? Akkor tudja, hoyg nem érsz rá.

2009. aug. 16. 12:47
 2/8 Kankalin ***** válasza:
82%
Vigyétek ahova szeretne menni és tegyétek széppé a napját. Ennyi idős korban sajnos bármi megtörténhet, egyik napról a másikra, minden előjel nélkül.
2009. aug. 16. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
A strandra még nagyon sokszor kimehet a két gyerek együtt, még idén is. A nagyapának pedig ki tudja mi és mikor adatik még meg, ne érts félre, még sokáig éljen. Egyébként augusztus 20-a körül több nap is van, ami szabad, nem csak ez az egy nap. Viszont nyugodtan kérdezd meg a papát, hogy hova szeretne menni és mond meg neki, hogy ti mit terveztetek és próbáljátok összehozni, hogy mindenkinek jó legyen. De ha a háta mögött méltatlankodsz, akkor azzal nem oldódik meg semmi.
2009. aug. 16. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Nekem 86 éves a papám és bármikor lemondanék bármilyen programot érte. És még sok minden másról is lemondanék érte.

27/L

2009. aug. 16. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
12%
Nem értem a problémát. Kölcsön adod a papának az autót, ti meg elmentek a strandra. Akkor mindenkinek jó lesz.
2009. aug. 16. 13:55
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
vegyél ki egy nap szabit
2009. aug. 16. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:
28%

A nagypapa nyugdíjas, egész évben bármikor ráér elmenni.

Mondjad meg neki, hogy majd máskor elviszed kocsival!

2009. aug. 16. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
81%

Azt se tudod, hova akar menni, és mikor, de itt kérdezősködsz, hogy mit kezdj vele???

Hát Te se vagy egy nagy kommunukátor

2009. aug. 16. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!