Idegesít titeket ha a párotok túl sokat telefonál?
Engem minden ember zavar, aki körülöttem van és nem tud lecuppanni a telefonról. A szüleim is ilyenek, szóval van tapasztalat dögivel. Belekezdek egy mondatba és csörög a telefon, már az életkedvem is elmegy. Anyuval ezért laposodott el részben a kapcsolatunk.
Apu távol él és dolgozik a családtól, így megértem, hogy amikor csak lehet telefonon tartják a kapcsolatot, de amikor valami igazán komoly dolgot szeretnék megbeszélni és belecsörög a telefon, akkor már kedvem sincs megvárni amíg leteszi, hogy majd utána elmondjam.
Ha apu munkanapon itthon van, akkor ugyanez, 5 percenként csörög a céges telefonja, már én érzem sokszor úgy, hogy kivágom az ablakon.
Ha a párom lenne ilyen, azt nem viselném valami jól, valószínűleg csírájában elfojtanám és már első egy-két ilyen végig telefonált nap után elmondanám neki a véleményemet erről. Ha velem él, akkor viselkedjen is úgy, ha nem tud, akkor költözzön össze azzal, akivel non stop telefonál.
Gyere ide én nem telefonálgatok...:)
Na jó csak abszurd humor :)
Szerintem én ott hagynám :D Velem ilyet csinálna a párom akkor tutira hagynám a francba...Hát ha egy munkahelyen dolgozik, akkor amikor otthon van törődjön már velem.
Na akkor így, hogy átlátom ki a férfi, ki a nő, leírom újra a véleményem. Lehet, hogy csak én vagyok értetlen, de azért pontosíthattál is volna. :P Annyi csoda dolog történik itt gyakorin, hogy rögtön a legrosszabbra gondoltam. :D
Én sem tudnám elviselni, ha a párom ezt csinálná. Nem is akar tudomást venni rólad és foglalkozni veled.
Semmibe vesz. Szerintem nagyon komolyan beszélgess el vele erről és vedd fel a kesztyűt. Úgy értem ezt, hogy egyértelműen add a tudtára, hogy neked kapcsolatra és nem élettársa van szükséged, amennyiben ő ezt nem tudja vagy nem akarja neked megadni,te nagyon sajnálni fogod a dolog,de ne raboljátok tovább egymás drága idejét.
Nem lehet hogy a párod lezbi és a csajjal együtt is vannak? Vagy alakulgat?
Mert én nem látok semmilyen más okot amiért bárki előrébb való mint a férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!