UTÁLOM anyámat, de én nem szeretném, hogy ez így legyen . Mit csináljak?
Kezdjük ott , hogy 13 éves vagyok ... igen.
Anyám semmit se enged meg nekem .. tudom , hogy még csak 13 éves vagyok de a velem egykorú , barátaimnak , ismerőseimnek , gyerekeknek ilyen dolgokat amiket nekem nem gondolkodás nélkül megengednek. Pl. mostanába csak 4:30ig maradhatok lent mert sötét van..mikor ugyan olyan sötét lesz 6kor is mint 4kor , nyáron persze sokáig maradhatok de akkor is..Mindig elkezd velem ordibálni , hogy sosem tanulok meg ilyenek.. na igaz ebben van igazság vagy is hát az erős túlzás hogy SOSE de azért tényleg keveset de időm is alig van rá igazából mindig azzal fenyeget , hogy kiírat táncról , ez a hetedik évem hogy járok táncra és már szeptember óta járok és fizetjük is és mikor valami ilyesmivel fenyeget nem bírom ki szó nélkül visszaszólok neki , hogy te fizeted ha kiiratsz kárba megy a pénzed ő pedig mindig utánam szól , hogy felpofoz , kitépi a hajam , szájbaver stb..
Mikor tesóm követ el valamit mint a múltkor hogy tesóm elment itthonról mire hazajött anya .. erre anya elkezdett velem ordibálni mikor akkor tényleg SEMMIT az égvilágon nem csináltam de tényleg semmit és főleg ez annyira szarul esett.. nem lehet vele már beszélgetni se mert mindig ugyan azokat fújja , olyanokat mond amiket tudok és mikor leállítom és elmondom neki hogy tudom meg ilyenek akkor mindig elkezd veszekedni hogy nem lehet velem beszélni.. mikor mondok neki valamit (veszekedéskor persze..) mindig visszakérdez hogy tessék? és mindig visszamondom hogy jól hallottad vagy komolyan gondoltam ő pedig addig fújja hogy tessék?mi van? amíg el nem ismétlem utána pedig ő van felháborodva -.- Akkor én takarítsam el tesóm szemetét .. ő szemete de velem ordibál hogy miért van ott ahol..
Most úgy volt hogy megyek a héten egy "discoba" ööm csak egy suli disco ugye ált. iskolásoknak ami 8ig tart szóval simán elengedett de ezek után már nem hiszem hogy elfog engedni , sem lovagolni sőt szerintem még csak le sem fog engedni és beírat matektanárhoz és mivel (már 1 hónapja tényleg komolyan gondolom ezt nem csak gy hogy jajj ezt mondta nekem anya ezért utálom közbe meg nem is szóval én csak az igazat mondtam a szemébe..) a szemébe mondtam hogy elfog veszíteni és hogy UTÁLOM ezért szerintem elég sok mindenről le kell mondanom egy darabig de mivel tényleg utálom ezért nem fogok neki nyalizni meg semmi de tényleg el szeretnék menni a clubba (disco) de ha már oda nem akkor lovagolni mert úgy még normálisan sosem lovagoltam ez lett volna az első és most elcsesztem mit csináljak , hogy ezt a két dolgot megengedje legalább?:|||||| és miért van az hogy mostanába nem bírok vele beszélni mikor nyáron még imádtam , őt szerettem a legjobban a családból , mindent elmondhattam neki kb. most pedig már alig beszélünk is és a legrosszabb , hogy még hozzászólni sem akarok mivel szerintem még miattam (az utállak miatt) sírt is .. de persze biztos én is tehetek róla de ha nem féltene ennyire vagy nem rajtam vezetné le a stresszét akkor még mindig jóba lennék vele és el tudom képzelni milyen lehet ha a gyereked azt mondja neked , hogy utállak mnintha nekem mondaná ő csak én komolyan is gondoltam sajnos..
Mi még csak kislányok vagyunk,és kuss a nevünk!! Én is 13 éves vagyok és sehova nem mehetek a sulin kívül,mert nem engednek,de én szót fogadok nekik,mert ők a felnőttek és ők tudják mi a jó nekünk!
Majd még ezekért a dolgokért 10-20 év mulva hállásak leszünk nekik,akkor is ha most nem tetszik a rendszer.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!