Hogyan vehetem rá anyámat hogy legyen egy papagájom a lakásban?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 13:51
1/12 anonim válasza:
Attól függ, miért nem engedi meg. Tudnál róla mindennap gondoskodni élete végéig? Ha igen, akkor mehet.
2/12 A kérdező kommentje:
azt mondja hogy nem kell nekem több állat mert van egy tengeri malacom... de arrol is gondoskodok minden nap simogatva etetve itatva és azt mondja arol se gondoskodom
2011. júl. 30. 14:42
3/12 A kérdező kommentje:
ja meg meg akarom szeliditeni + beszélni tanítani van kint 20 darab hullámos és azt mongya menyek ki azt beszéjek annak
2011. júl. 30. 14:43
4/12 anonim válasza:
óó én annak is örülnék, ha kinn lehetne állatom :D esetleg csináld azt h a kintiek közül kinézel egyet, azt szelídíted és tanítagod... arany középút :D
5/12 A kérdező kommentje:
de azok már nagyok ehhez :( azokat nehezeb én meg kezdő vagyok
2011. júl. 30. 14:51
6/12 anonim válasza:
Kint megfogsz egyet, beviszed, és megszelidül.l
7/12 anonim válasza:
Akkor több időt töltesz vele, nagy dolog. Nem hiszem hogy most nyáron olyan sok dolgod van :D
8/12 anonim válasza:
Gondolom szokott lenni fióka is a kintiektől. Azt se engedi az anyukád hogy valamelyik fiatalt miután teljesen önálló bevidd és megtartsd?
A kinti ivarérettekből ne vigyél be egyet se mert valószínűleg mindegyik párba állt és egyiknek se lenne jó ha elszakítanád a párjától.
9/12 A kérdező kommentje:
igen igen uyg vetuk hogy párba vannak de nekem minden álmom a nimfa
2011. júl. 30. 18:29
10/12 anonim válasza:
Egy hullámost sose fogsz megtanítani beszélni.
De még egy nimfát se. Nagyon nagy türelem és tapasztalat kell hozzá. És még így is csak akkor tanulhat meg pár szót, ha hím és egyedül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!