Milyen nevet adjunk a gyerekunknek, ha Falucskai a vezeteknev? Meg nem tudni, hogy fiú/lány lesz.
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 16:46
11/28 anonim válasza:
Én is azt mondom, legyen viszonylag rövid a keresztnév, a vezetéknél most egy kicsit hosszabb.
De a keresztnév mássalhangzóval kezdődjön, mivel a vezetéknév magánhangzóval végződik.
12/28 anonim válasza:
Ennek a vezetéknévnek nagyon magyaros hangzása van, ezért egyáltalán nem illenek hozzá az ilyen nagyon extrás nevek, mint a Dominik, Katerina, Tercia, Marián, és társai. Inkább legyen egyszerű neve, mint idétlen. Nagyon kis csilingelős a Falucskai, ezért egy rövidebb, komolyabb nevet tudok mellé elképzelni. Tetszik a Dóra, a Réka, a Petra, ezekhez hasonló neveket keresgéljetek.
13/28 anonim válasza:
Án a modernebb neveket szertem, de ehhez a vezetéknézvhez szerintem valami hagyományosabb illik. Anna, Nóra, Lilla, Aliz
14/28 A kérdező kommentje:
koszonom! jöhetnek még a vélemények! felpontozlak
2012. nov. 19. 17:34
16/28 anonim válasza:
Falucskai Lilla
Falucskai Hella
Falucskai Jázmin
Falucskai Dávid
Falucskai Dénes
18/28 anonim válasza:
Falucskai Fanni? :)
Falucskai Larina vagy Laura?
Falucskai Máté?
19/28 anonim válasza:
Fanni
valami olyasmit ami egybecseng a magánhangzós dallamával.
Különben meg előtte megvzsgálnám, hogy numerisztikailag mi a legjobb.
20/28 anonim válasza:
Egyesegyedül, de az azonnal a Fanni ugrott be ötletként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!