Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaltok he nagyon össze...

ANITA525 kérdése:

Mit csinaltok he nagyon össze vesztek a párotokkal?

Figyelt kérdés
Ugy értem hogy ő bàntott meg és te olyan mérges vagy alig látsz a dühtől és valamivel te is vissza akarsz vàgni neki?
2012. nov. 19. 06:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Elhallgatok, átgondolom, megnyugszom, aztán megbeszéljük. Visszavágni nem akarok, nem vagyok ilyen típus, és nincs is értelme a dolognak. Azért vagyunk egy pár, hogy segítsük, támogassuk egymást, ne "visszavágjunk" a másiknak.
2012. nov. 19. 09:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem szólok hozzá. Nálunk sose szokott nagy veszekedés lenni, a legnagyobb eddig az volt, hogy én mondtam a magamét mérgesen (nem kiabálva), ő felemelte a hangját, és rám szólt, hogy hagyjam már abba. Ajtócsapkodás, stb nem volt, nem is vagyunk veszekedős fajták. Berágok, magamba fordulok, és akárhogy is próbál jópofizni, nem reagálok... Megunja, majd odafekszik mellém, és akkor már normálisan meg tudjuk beszélni a dolgainkat. Ő addig nem hajlandó megbeszélni velem a dolgokat, amíg le nem nyugszom.

24/N

2012. nov. 19. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!