Utálom az apámat! Mit tehetnék?
én is utálom az apámat aki szintén az apjátol hozott szart továbbitja. én viszont nem akarok ez ellen tenni, igy nekem a legkönnyebb, egyszerüne nem beszélek vele a kötelezö udvariaskodást kivéve.
egyszerüen ha nekiáll szidni otthagyom. eddig belementem a játékba amiböl ordibálás lett persze egymással, semmi értelme.egymásra köpött hasztalan szavak ami után én egy hétig kivoltam idegileg. nem azért mert megbántott mert szarok én rá tudom mennyi érek és igy lepereg,hanem maga az ideg. maga az igazságtalanság, a tehetetlen düh ami emészt hetekig. igy inkább bele sem megyek. azota szuperül érzem magam ö meg csessze el az életét ahogy akarja.
az a baj hogy az iylenekkel hiába beszélsz. egy hétig esetleg okésak utána kezdik elölröl. én is probáltam már párszor... belefáradtam.
sose kaptam töle egy scepp szeretetet se csak a lebaszást mégis miért kéne kötödnöm hozzá? majd öregen megszivja mikor magára hagyom ennyi. nem érdekel és lehetek emiatt önzö mások szerint.én nem teszem tönkre magam emiatt, elég volt 15 évnyi szenvedés belöle.
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!