Nem féltek karácsonykor?
Sziasztok, én nagyon félek, ezért is esett annyira rosszul, hogy a boltokban már két hete kvázi karácsony van... olyan szép még az ősz, rosszulesik, hogy a képembe nyomnak egy problémát, amivel még elég lenne később is szembesülnöm, de már beitta magát a tudatomba...
Nálunk mindenki alkesz, agresszív, megy a balhé ezerrel... Elvileg már több éve külön lakom, van párkapcsolatom is, de ő még hazajár ünnepelni, így nekem is haza kell... Akkora balhék vannak sima hétvégéken is, hogy rettegek, hogy egy ünnep után a Fókuszban is benne leszünk...
És hogy ennek ellenére miért hagyom?
Mert úgy nőttem fel, hogy ez normális. Tudom, hogy nem az, de mégis valahogy ismerős. És mindennek ellenére, amit velem tettek, aggódom értük és féltem őket...Ha a kapcsolatom stabilabb lenne, talán több erőm lenne, de így ennyi van, meg a defektjeim...
Ha egyszer lesz saját családom, biztos, hogy meleg fészket, biztonságot szeretnék nyújtani mindenkinek.
Addig marad ez, hogy rettegek előtte és várom a végé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!