Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem féltek karácsonykor?

Nem féltek karácsonykor?

Figyelt kérdés
Lassan itt a karácsony és akár hányszor eszembe jut ôszeszorul a gyomrom. egész család együtt veszekedés,ordibálás,ajtocsapkodás,tányérdobálás stb. ti nem féltek? vagy a ti családotok ilyenkor visszafogja magát?
2012. nov. 16. 21:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
41%
Sehova ne menj. Ha lány vagy, segíthetsz egy két dologban, hogy ne aznap kelljen mindent megcsinálni.
2012. nov. 16. 21:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek, mert az én családomban normál esetben sincs ordibálás, ajtócsapkodás. Nyugodt természetűek vagyunk, persze ez nem jelenti azt, hogy sosem veszekszünk, de nem úgy, mint az állatok. Kulturáltan is lehet. Ünnepekkor pedig kifejezetten békés a hangulat. Nem félek tőle. A karácsony a kedvenc ünnepem, és már nagyon várom. Nálunk már készülnek az ajándékok, és szép lassan díszbe borul az egész lakás.
2012. nov. 16. 21:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Örülök hogy másoknak ilyen jó dolog a karácsony. :)

Nálunk többnyire az alkesz apám részeg volt karácsonykor is, innentől megvolt a veszekedés, balhé, vagy épp a csendes feszültség, az egész dolog csak nyűg. Ráadásul jön a rokonság (már amelyik egyáltalán eljön, mert az elmúlt pár évben kimaradoztak hogy barátnő meg egyebek) és ott kell ülni közöttük, folyton olyan dolgokról kérdeznek amiről az égvilágon semmi kedvem beszélni, főleg nem karácsonykor.

Félni nem félek, minden napunk olyan volt többnyire mint a karácsony, szóval sanszos hogy az ideit kihagyom, és haza se megyek.

2012. nov. 16. 23:05
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek! Nálunk is hasonló van . Ráadásul az előtte lév napokban reggeltől estig takarítunk , mert apám (amelett hogy alkoholitsa- innen nálnk a veszekedés) tisztaságmániás. Egyébként a vacsora és a találkozgatás a rokonokkal részét szeretem, meg az ajándékokat. Meg persze a fa díszítést , meg a házét.
2012. nov. 16. 23:05
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez csak a hétköznapokban van,karácsonykor megy a képmutatás ezerrel,úgyhogy én szeretem a karácsonyt.
2012. nov. 16. 23:08
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nálunk mindig van egy kis balhé és mindig akkor,amikor díszítem a fát.De estére mindenki megerőlteti magát és visszavesz magából.
2012. nov. 16. 23:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A családom csak a kislányom, állítunk egy szép fát, feldíszítjük, sütünk finom sütiket, én várom :)
2012. nov. 16. 23:22
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
A szűk családban nagyon szép a karácsony. (férjemmel, és a gyerekekkel) De mióta hazaköltöztünk anyámék felé, minden egyes ünnepünket tönkretesznek. Legyen az karácsony, húsvét, születésnap, bármi. Tavaly még hagytam, had legyen neki jó, de persze minden úgy volt neki jó, hogy az nekünk a lehető legrosszabb legyen. De idén nem hagyom magam, és a tájékára sem megyek. Ünnepeljen, ahogy akar, és mi is ünneplünk, ahogy akarunk.
2012. nov. 16. 23:34
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem félek, mert megszoktam a sz.rt. Alkoholizmus, dohányzás, képmutatás, fintorgás, kifekvés, kislakásban nyomorgás. Tavaly megmondtam a férjemnek, hogy ezt kihagyjuk, mert előtte évben sírógörcsöt kaptam miután két hétig pucoltam mindent, de senki nem segített a napi munkákban sem, csak újrakoszoltak mindent, aztán vitáztak, sírtak, elrohantak, nem bontottak ajándékot.

Most újra szüleimnél töltjük a karácsonyt, és semmi jóra nem számítok. Alig várom, hogy gyerekünk legyen, mert akkor már nem lesz ez kötelező!

2012. nov. 16. 23:49
 20/22 anonim ***** válasza:

Utolsó! Ha felnőtt vagy és külön élsz, akkor most sem kötelező...

Nem félek. 24-én nagymamáméknál leszek, mert a Párom dolgozik, 25-én együtt, 26-án megyünk valakihez.

24N

2012. nov. 17. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!