Nem féltek karácsonykor?
Örülök hogy másoknak ilyen jó dolog a karácsony. :)
Nálunk többnyire az alkesz apám részeg volt karácsonykor is, innentől megvolt a veszekedés, balhé, vagy épp a csendes feszültség, az egész dolog csak nyűg. Ráadásul jön a rokonság (már amelyik egyáltalán eljön, mert az elmúlt pár évben kimaradoztak hogy barátnő meg egyebek) és ott kell ülni közöttük, folyton olyan dolgokról kérdeznek amiről az égvilágon semmi kedvem beszélni, főleg nem karácsonykor.
Félni nem félek, minden napunk olyan volt többnyire mint a karácsony, szóval sanszos hogy az ideit kihagyom, és haza se megyek.
Nem félek, mert megszoktam a sz.rt. Alkoholizmus, dohányzás, képmutatás, fintorgás, kifekvés, kislakásban nyomorgás. Tavaly megmondtam a férjemnek, hogy ezt kihagyjuk, mert előtte évben sírógörcsöt kaptam miután két hétig pucoltam mindent, de senki nem segített a napi munkákban sem, csak újrakoszoltak mindent, aztán vitáztak, sírtak, elrohantak, nem bontottak ajándékot.
Most újra szüleimnél töltjük a karácsonyt, és semmi jóra nem számítok. Alig várom, hogy gyerekünk legyen, mert akkor már nem lesz ez kötelező!
Utolsó! Ha felnőtt vagy és külön élsz, akkor most sem kötelező...
Nem félek. 24-én nagymamáméknál leszek, mert a Párom dolgozik, 25-én együtt, 26-án megyünk valakihez.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!