Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy pasi az életembe ez...

Van egy pasi az életembe ez szuleimnek nem tetszik. Mindent megtesznek annak érdekében hogy ne legyek vele. Rengeteget hazudok miatta s sokszor bebukom. Már másodszor jottunk ossze, először is miattuk mentunk szét. Mit tegyek h a szuleim elfogadjak?

Figyelt kérdés

Hallani nem akarnak arról h egyutt legyunk. Ahogy meghallják h vele akarok lenni Cirkuszolnak és fenyegetnek....

17éves vagyok

#hazugság #tiltás segítség szülők
2012. nov. 16. 20:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

Nem szívesen tanácsolom ezt, de ez a legjobb. Ha a szüleid katolikus megfontoltságból nem akarják, hogy együtt legyetek akkor nem valószínű, hogy meg lehet őket győzni. Amit tehetsz, hogy titkolózol és hazudsz egészen addig míg nem el nem költözöl vagy míg elég idős nem leszel hogy megmond nekik: ez te életed, a te szerelmed és a te boldogságod (ha úgy érzed próbáld meg most, de valószínűleg a fejedhez fogják vágni: "nem vagy elég idős, hogy tud" vagy "amíg az én házamban laksz teszed mait mondok").

Utóirat: és tényleg sajnálom, hogy nem tudtam jobbal elő állni.

2012. nov. 16. 20:32
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
Majd ha rád un a pasid odaad az apjának,az ha rád un a haverjának, az meg elad és valamelyik pusztán találod magad két város közt az út mellett..... Mondhatod á nem olyanok pedig DE akármit csinálsz csak egy Gádzsó maradsz nem tekintenek egyenlőnek.
2012. nov. 16. 20:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
elég nehéz helyzetben vagy ha meg sem akarják ismerni csak egyből elítélik.
2012. nov. 16. 21:00
 14/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, egyszerű, ne foglalkozz a cirkuszolásukkal és a fenyegetéseikkel. Hazudni konfliktus-kerülési célból pedig nem jó dolog és nem visz sehova, a konfliktusokat fel kell vállalni az embernek, a saját harcait meg kell harcolnia, nem elfutni előle.

Vigasztaljon a tudat, hogy ebben a korban szinte mindenki át esik hasonlókon, legfeljebb nem pont ebben a témában, hanem másban, a szülőknek sem könnyű tudomásul venni, hogy a gyerekük immár lassan egy önálló ember lesz saját szándékokkal, saját gondolkodásmóddal, és szabad akarattal.

Én pl. anno soha nem hagytam a saját szüleimnek, hogy beleszóljanak a saját párkapcsolataimba... ebből persze voltak viták, veszekedések időnként, de mindig kiálltam a párkapcsolatom mellett.

(48/F)

2012. nov. 17. 00:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Lehet én látom rosszul,de ha a nagymamája cigány,akkor a fiú is az,nem? Vagy nem vérrokonok?
2012. nov. 17. 00:57
 16/21 anonim ***** válasza:
#15, negyed részben kétségtelenül, hacsak nem örökbe fogadták... és? Van ennek a világon BÁRMI jelentősége? Én részint sváb vagyok, részint tót, részint meg palóc... szóval tök átlagos magyar ember:) Tudod, geopolitikai "átjáróház"-jellegünknek köszönhetően roppant érdekes helyzet lenne, ha elkezdenék azonosítgatni a ma itt élő emberekben a bennük megtalálható, különféle népcsoportokra jellemző genetikai markereket.
2012. nov. 17. 01:11
 17/21 anonim ***** válasza:
42%
Hát valaki inkább sváb vagy szerb származású legyen,mint roma,már ne is haragudj! Én sem örülnék,ha a gyerekem romával állna össze.Teljesen más kultúra,más szokások. Áh,kizárt.
2012. nov. 17. 02:31
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg tök mindegy, hogy valaki milyen származású, egyedül az számít, hogy milyen ember. Engem is rettenetesen zavarna, ha valaki a szüleim alapján kezdene megítélni... ők ők, én meg én vagyok.
2012. nov. 17. 02:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Vakai így látja,valaki úgy...
2012. nov. 17. 03:47
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem meg, ha valakinek a nagymamája cigány, de magyar férfihez ment feleségül. Akkor az Ő unokája már eléggé asszimilálódott ahhoz, hogy esetleg meg se lehessen mondani róla.

Nem értem mire ez a nagy ellenszenv..

Az én nagymamám is visszagondolva cigány vérű lehetett, a bőrszíne alapján, de nagyon szerettem. Rólam meg senki nem mondaná meg mert, nem olyan a viselkedésem, fehér bőrű vagyok és szőke a hajam.

2012. nov. 17. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!