Mostanában miért tetszik meg annyi pasi nekem?
Ezelőtt mindig válogatós voltam, illetve kinéztem magamnak valakit akiért küzdöttem (volt egy akiért 3 évig voltam oda). Ez elmúlt, aztán sokáig nem érdekeltek a pasik. Az utóbbi időben viszont már olyanok is tetszenek akik nem is az eseteim. Volt már aki túlsúlyos volt, szőke hajú, fiatalabb nálam stb. Azelőtt mindig egy bizonyos típus tetszett, most meg már mindenféle.
Ennyire mindegy lenne már, hogy kivel jöjjek össze, mert annyira szeretném hogy legyen végre valakim? Nem tudom mi lett velem...
Szerintem csak nagyon egyedül érzed magad...és igen, mindegy lenne. Pedig ez nem jó dolog.
De nyugi énsem vagyok normális, tegnap szakítottam a pasimmal 9hónap után, nem is tudom hogy miért... és nem is érdekel semmi, nem kell pasi, meg kapcsolat sem. Nagyon nagyon az levárásaim és az igényeim:S Mégsem tudok leáálni. Pedig nincs is konkrét ideálom, meg semmim.
Senki se tetszik, egy pasi sem!
Totál bevagyok kattanva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!