Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 éve együtt élünk. A vőlegény...

3 éve együtt élünk. A vőlegényem mégis a szüleinél tölti majd a szentestét. Csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés

2009-ben én is náluk ünnepeltem, de 2010. nyár végén minden megváltozott, az anyósjelölt nagyon csúnyán viselkedett velem, én azóta nem mentem el hozzájuk.

Tavaly is ez volt, és anyámék elhívtak, hogy ne legyek egyedül karácsonykor, de mire hazaballagtam, már nem voltak otthon, hanem anyám élettársánál. Kicsit bonyolult....

Idén is ez lesz...

Magányos vagyok, pedig nem vagyok egyedülálló. :(

2012. nov. 16. 15:27
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Értem, amit írsz, de ha neki nem megy, legyél te az érettebb, bölcsebb. Nem kell puszipajtásoknak lenni, de az élet rövid, tele sérült, karcolt, eldurvult emberi lélekkel. Nem ér annyit, hogy emiatt folyton külön karácsonyozzatok. A párod biztos örülne, és lehet normálisan tartókodóan viselkedni.

Velem a saját húgom viselkedett nagyon durván több éve. Egy idő után rájöttem, hogy a haragom a saját szívemet is fölemészti. Azt a dolgot lefagyasztva elraktam. A belső határokat meghúztam, sosem lesz semmi olyan, mint régen. De kommunikálunk egymással. Sosem kért bocsánatot, bár érzem benne az igyekvést, hogy jóban legyünk. Sok belső utazást tettem azóta, és bizonyos dolgok világosabbak. Ma sem gondolom, hogy azt akkor jól tette, de ma már kicsit úgy nézek rá, mint erősebb a gyöngébbre.

Tudod, amit látunk, ritkán esik pont egybe a valósággal. Az nézi le a másikat ilyen hülye külsőségek miatt, aki belül marha bizonytalan, és egyébbe sem tud kapaszkodni, mint ilyen kézzelfogható dolgokba. Ha ennyire mellreszívod, azzal csak aláhúzod, hogy ez tényleg ilyen lényeges dolog.

Érdekes, most épp az öcsém ugrott nekem a napokban. Valamiért nagyon frusztrált, és kell egy csatorna, mert ott nem meri levezetni, ahol kellene. Én lennék a pofozóbábuja. 2 hónapja nem szól hozzám egy jelentéktelen dolog miatt - fetrengenie kéne inkább a röhögéstől, hogy ilyen hülye. Először úgy döntöttem, én sem szólok hozzá. Aztán meg hogy úgy csinálok, mintha mi sem történt volna. Egyszerűen NEM ALKALMAZKODOM A JÁTÉKSZABÁLYAIHOZ. Érted?

Persze azt csinálsz, amit akarsz, de ha 100 év vagy 100 ezer km távlatából nézel magatokra, az sokat segít.

2012. dec. 22. 14:24
 32/39 A kérdező kommentje:

Esze ágában sincs bocsánatot kérni, a barátom szerint már rég el is felejtette a dolgot. Szerintem meg nem, mivel éppen azóta nem mentem el hozzájuk. Ekkora véletlenek nincsenek!

A másik dolog... Barátom öccse.

2010. októberében volt egy nagyon csúnya vitánk, mert itt nálunk részegen és befüvezve döngette meg az akkor kiskorú barátnőcskéjét, aki szintén bírja a nedűt. Egy szoba, 6 ember, és ezeknek volt pofája itt dugn i.

Amikor meg merészeltem szólni, még a testvér akart megverni, stb.....stb, amiért szóltam. Akkor éjjel hazasétáltam anyám lakásába.

Még szerencse, hogy egy városban lakunk.

Párom és a testvére közösen raktak ki a lakásból.

Ezután a párom közölte, ha elárulom az öccsét a szüleinek, mégpedig hogy marihuánát szív-birtokol és terjeszt, akkor haza kell költöznöm.

Na, ha elmennék a szüleihez, biztos kiborulna a bili, én meg nem akarom, hogy úgy nézzenek rám, mint a véres rongyra.

2012. dec. 22. 14:48
 33/39 anonim ***** válasza:
74%
Csupa ilyen történetet őrzöl, meg vagy sértve, békülni nem akarsz. Miért vagytok még együtt? Semmi jó jövője nincs így a dolognak.
2012. dec. 22. 15:12
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg durva az öccse sztorija, de ha azóta sem tudtátok megbeszélni...
2012. dec. 22. 15:13
 35/39 A kérdező kommentje:
Nézd.. ha eljön az anyós és bocsánatot kér, akkor lehet szó egy hűvös udvarias kapcsolatról, köztem és közte. Persze megtartanám a 3 méteres távolságot.
2012. dec. 22. 15:30
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem jön bocsánatot kérni, te nem teszed túl magad rajta. Látsz/akarsz megoldást?
2012. dec. 22. 15:48
 37/39 A kérdező kommentje:
Nem látok megoldást...
2012. dec. 22. 16:03
 38/39 anonim válasza:
100%
Ez így nem normàlis szerintem.
2013. dec. 28. 04:26
 39/39 anonim ***** válasza:
Mindenkinek saját szabályai vannak. Én is és a párom is a családnál karácsonyozunk... Ezek a körülményektől is függenek. De ha nekem ez nem lenne jó megbeszélném vele és nem vad idegen majmoktól tájékozódnék kinek mi a jó mert feltételezem sőt tudom senkinek semmi köze hozzám és könyörgöm ne a tv néző átlag mondja meg mi a jó :D
2015. nov. 27. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!