3 éve együtt élünk. A vőlegényem mégis a szüleinél tölti majd a szentestét. Csak nekem furcsa?
2009-ben én is náluk ünnepeltem, de 2010. nyár végén minden megváltozott, az anyósjelölt nagyon csúnyán viselkedett velem, én azóta nem mentem el hozzájuk.
Tavaly is ez volt, és anyámék elhívtak, hogy ne legyek egyedül karácsonykor, de mire hazaballagtam, már nem voltak otthon, hanem anyám élettársánál. Kicsit bonyolult....
Idén is ez lesz...
Magányos vagyok, pedig nem vagyok egyedülálló. :(
Ha nem akarsz vele menni, te is erősíts rá arra, hogy lehetsz annyira jó, mint egy diplomás. (Nálunk fordított a helyzet, a párom szakközepet végzett, én egyetemet.) Mutasd meg az anyósjelöltnek, hogy könnyen adsz annyit a fiának, mint bárki más adhatna az osztályok számától függetlenül.
L/32
8. a karácsony a szeret ünnepe, ezen belül a szenteste az egyik legmeghittebb alkalom az évben. ilyenkor mindenki azzal van, aki neki a legeslegfontosabb az életben. tudom, h le leszek ezért pontozva, és mindenki jön majd a magyarázatokkal, h na de a hagyomány, meg majd ha házasok lesznek, majd ha náluk is lesz gyerek, addig míg más a család, stb. Bullshit. karácsony este azzal vagy, akiket a legjobban szeretsz. a kérdező nem áll ezen a helyen a vőlegénye (!) életében, de még csak benne sincs a körben!
és még valami, én még a szomszédot is sajnálnám, ha egyedül maradna szenteste, nem hogy a saját páromat.
én egyébként vidéki vagyok, a párom pesti, itt is élünk. szenteste kettesben vagyunk mindig, kivétel nélkül. a párom szüleinél van egy nagycsaládi vacsora (ők nem is igényelnének hosszabb ünneplést, és ezt is előtte tartják, nem az ünnepek alatt), az én családomnál pedig három nap vidéken általában 26-tól. amúgy ritkán megyek haza, akkor minden rokonommal találkozunk. azért is alakult így, mert a párom legalább annyira szeret ott lenni, mint én. néha még jobban... :)
4 napja jártunk, mikor az első szentesténket töltöttük együtt. Igaz én egyedül éltem akkor, de délután itt volt a családom, aztán jött Ő. :)
Azóta is minden szenteste az új családomé...nem tudnám másképp elképzelni. Pedig még csak jövőre házasodunk.
Mondjuk idén a nagymamámhoz megyek, mert a Párom dolgozik 24-én, 24 órázik...
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!