3 éve együtt élünk. A vőlegényem mégis a szüleinél tölti majd a szentestét. Csak nekem furcsa?
2009-ben én is náluk ünnepeltem, de 2010. nyár végén minden megváltozott, az anyósjelölt nagyon csúnyán viselkedett velem, én azóta nem mentem el hozzájuk.
Tavaly is ez volt, és anyámék elhívtak, hogy ne legyek egyedül karácsonykor, de mire hazaballagtam, már nem voltak otthon, hanem anyám élettársánál. Kicsit bonyolult....
Idén is ez lesz...
Magányos vagyok, pedig nem vagyok egyedülálló. :(
nálunk nem okoz botrányt, hogy 3 éve együtt élünk, és mindketten az anyukánkkal töltjük a szentestét külön-külön.
hát könyörgöm, az ő életük véges, soha nem lehet tudni, hogy melyik karácsony lesz az utolsó...
majd ha igazán egy család leszünk, és gyerekünk születik, akkor 3asban ünneplünk, és 25-26-án megyünk a szülőkhöz, de addig mindketten azzal töltjük a karácsonyt, aki felnevelt.
engem sem csíp az anyóspajti, de teszek rá magasról. a párom szeret, nincs semmilyen kifogása ellenem. :)
te is töltsd a családoddal a szentestét, aztán utána karácsonyozhatsz a pároddal is.
2010 decemberében, 4 hónappal az anyós beszólása után a barátom a kezemet is megkérte, de ezt nem hangoztatta otthon. Viszont én feltettem a gyűrű képét egy közösségi oldalra, ott a rokonság meglátta és megsértődtek, amiért nem kaptak meghívót az esküvőre.
Nem tudom, miféle párbeszéd zajlik le ő és az anyja között, de állítása szerint az anyja nem utál engem.
Viszont én utálom őt. Látni sem bírom.
A párom nem állt ki mellettem sem az anyjával szemben, sem a testvérével szemben, akivel szintén akadtak problémák.
Néha nem tudom, mit gondoljak. Tervezhetek-e hosszútávra, esküvőt, gyerekeket... Ilyen családhoz nemigen akarok tartozni.
Ha nem áll ki melletted - márpedig nem áll ki- most amikor még elvileg nem lát a lila ködtől, akkor mi lesz, ha lesznek gyerekeitek és az anyós mindenbe bele fog pofázni?? Ott fogsz állni két gyerekkel, összetörve, kell ez neked?
Szerinted abban van sok érzelem aki otthagyja a párját szenteste egyedül??, Ébredj már fel!!! Most hagyd ott, százszor különbet érdemelsz!
Mi 3 és fél év után is külön karácsonyozunk, mert neki jajj, de olyan jó otthon, díszítik a házat, sütik a sütit, amíg nem vagyunk házasok addig így is lesz, mert értsem meg, anyuka ezt mondta, apuka is ezt mondta, meg hát ő úúúúúgy imádja ezeket a karácsonyokat, mert az náluk mindig olyan szééép.
Nem is lenne ezzel bökkenő, ha engem is hazavárnának... De nálunk mindkét szülő agresszív alkesz, tőlem várják a megoldást (értsd: egymás kicsinálását), addig is lábtörlőnek használnak...
Nem lakom már otthon, de az ünnepek mindig kritikusak, minél jobban össze vagyunk zárva, annál jobban...
És majd'4 együtt töltött év után nem ezt a taknyos tini hozzáállást várnám...
Úgy érzem, jövőre már nem lesz ilyen problémánk... És nem azért, mert felnő végre...
Ma ma 12:41
Sajnálom, hogy Téged is semmibe vesznek..
Remélem megváltoznak a dolgok.
Biztos ilyen pasihoz akarsz hozzámenni? Még nem késő kidobni
Volt ilyen pasim,4 év után is 24 az anyucikájáéké volt,én egy sms-t kaptam,25-én meg elkisérhettem a nagyszüleihez...
Párommal első karácsonyt a szüleinél töltöttem,még akkor nem éltünk együtt,utána már evidens volt hogy együtt élünk,24 kettesben,25-26 családlátogatás.
Tegnap beugrottak hozzánk a szülei, hoztak valami szerződést (családi vállalkozás lényegtelen......), olyan furcsa volt az egész. Felugrott a vérnyomásom. Nagyon ritka, ha eljönnek, párom anyja szokott évente 2x megjelenni, de az apja -mióta itt élek- még egyszer sem jött el. Gondolom, nem miattam.
Nem éreztem jól magam.
Azért azt gondold meg, hogy sosem akarsz szóba állni anyóssal. Biztos hibázott, de halálra ítéled a kapcsolatotokat a pároddal, ha állandóan frontvonal mögött tartod magad. Neki mégiscsak az anyja.
És ha netán az anyja megbánná, hagyni kell utat visszafelé. Nem olyan könnyű bocsánatot kérni. Ne ásd bele magad ebbe a gyűlölködésbe, a Te szívedet fogja megmérgezni. Hidd el.
Ha bocsánatot akar kérni, jöjjön el, 40 km, én várom. De nem fog eljönni, én meg addig nem megyek el hozzájuk.
Meghallgatnám, hidd el.
S ha őszintének tűnik, akkor talán.....De addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!