Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el anyunak...

Hogyan mondjam el anyunak hogy elveszítettem a szüzességem?

Figyelt kérdés

14 vagyok és pár hónapja elvesztettem egy fiúval akivel 8 hónapig együtt voltunk azután szakítottunk... Mert azt hittem hogy szeret de kiderült hogy nem:( nagy csalódás volt ez nekem. Tudom most azt gondoljátok hogy 14 évesen nagyon korai..

Nem terveztem hogy elmondom anyának, többször rákérdezett és én le is tagadtam mert nem mertem neki elmondani:/

De most elvisz nőgyógyászhoz aki hüvelyváladék mintát fog majd venni de anya mondta hogy nem nyúl be csak onnan hüvelybemenettől (nekem mindig is volt hüvelyváladékom és sok is szóval tudna onnan venni) És hát az nagy gáz lenne ha ott derülne ki szóval elmondanám neki :/

Nem szoktunk annyira megbeszélni ilyen dolgokat és nagyon félek ettől.

Ő szerinte várnom kellet volna 16 éves koromig. Ezt mondta korábban, de nem tud róla :/ Szerintetek meg fogja érteni?

Terveztem hogy elmondom neki az egészet és hogy korai volt és megbántam tudom hogy hibáztam és nagyon sajnálom hogy csalódást okoztam neki, meg hogy nem mertem elmondani

Nagyot hibáztam.

Szerintetek mit tegyek?

#anya #Szüzesség Elmondani
2012. nov. 15. 19:02
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, és azt is hogy nem hurrogtatok le amiatt hogy 14 éves vagyok..:/ lehet hogy megérdemelném, de hát nincs mit tenni

Tanultam belőle és ez a lényeg.

2012. nov. 15. 20:14
 22/32 anonim ***** válasza:

Miért kell elmennetek nőgyógyászhoz? Mármint van valami konkrét panaszod?

Védekeztetek a barátoddal?

2012. nov. 15. 20:23
 23/32 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy tanultál belőle :) örülök, hogy nem lettél maradandó lelki sérült, sokan azok lesznek akik ilyen fiatalon vesztik el a nem megfelelő emberrel!

Anyukádnak mondd el, ha jóban vagytok, bár én nem mondanám, nem tartozik rá, az orvosnál várjon meg kint és akkor nem fog semmit megtudni. Hajrá!

2012. nov. 15. 20:55
 24/32 A kérdező kommentje:
Nem, nincs, védekeztünk cask mindig hüvelyi folyásom van mióta megjöttt már másfél éve. Ilyen fehéres, elvileg normális.
2012. nov. 15. 21:02
 25/32 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért mert a volt barátod "félrelépett" és megfertözött. Amúgy hányszor "akcióztál" vele összesen?
2012. nov. 15. 21:10
 26/32 A kérdező kommentje:
Az szerintem teljesen mindegy.
2012. nov. 15. 21:15
 27/32 anonim ***** válasza:

A fehér folyás normális, a hüvely öntisztulási folyamatának része.

Amennyiben nem túl híg vagy sűrű (értsd: nem kell betéted hordanod, mert átázik a bugyid, és nem is túrós), nincs kellemetlen szaga és nem szürkés, zöldes vagy sárgás árnyalatú, semmi ok az aggodalomra.

2012. nov. 15. 21:19
 28/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azért megtudakoljuk még:)
2012. nov. 15. 21:53
 29/32 anonim ***** válasza:

Azt tudod, h a szűzhártya sportolás, vagy egyéb fizikai megterhelés során is átszakadhat? Tehát ha az orvos azt látja, h nincs szűzhártyád, nem az lesz az első mondata, h:"Hölgxem,a lánya már nem ártatlan."

Ha nincs szűzhártyád, az még nem jelent demmit. Pont ezért a doki kerek-perec meg fogja kérdezni tőled, h volt-e már szexuális kapcsolatod.

Csak rajtad áll mit mondasz neki. Azért kérdezi, h ha a válaszod igen, akkor a tünet nélküli szexuális úton terjedő betegdégekre is letesztel.

Sajnálom, h a saját bőrödön kellet ilyen tapasztalatot szerezned. Én 17 évesen vesztettem el/adtam oda az enyémet. Tudom, h nem tartozik rám, de szerintem a következővel várj kb 16 éves korodig. Addigra lelkileg is megérik az ember a szexre.

Ha el akarod mondani anyukádnak, az pont jó úgy ahogy ide leírtad.

De szerintem csak akkor mond el neki, ha tudod, h megérti azt h megbántad és nem fogja később felhánytorgatni.

Nem ismerem a te anyukádat, de az enyém kb ezeket mondta volna később, hasonló helyzetben:"Bezzeg arról a fiúról is azt hitted h szereted. Bezzeg akkor is meggondolatlan voltál, elhamarkodtad. Bezzeg akkor is hazudtál a szüzességedről. Bezzeg akkor még bíztam benned."

Ha úgy gondolod, ő nem ilyen, akkor mond el neki bátran. De számíts rá, h sokkal jobban fog ellenőrizni. És nem csak szexuális, de erkölcsi felvilágosítást is kapsz.

Majd írj h mi volt. Sok szerencsét! :-)

23L

2012. nov. 16. 00:00
 30/32 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, hát elmondtam neki leszidott de megbeszéltük a dolgot megmodntam neki hogy a mostani barátommal sokat fogunk majd erre várni és hogy nem fogok eltitkolni már előle semmit. Elmentünk nőgyógyászhoz is, hát fájt picit a vizsgálat de túléltem.:) Végülis megkönnyebbültem, már nagyon nehéz volt titkolni.
2012. nov. 18. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!