Hogyan mondjam el anyunak hogy elveszítettem a szüzességem?
14 vagyok és pár hónapja elvesztettem egy fiúval akivel 8 hónapig együtt voltunk azután szakítottunk... Mert azt hittem hogy szeret de kiderült hogy nem:( nagy csalódás volt ez nekem. Tudom most azt gondoljátok hogy 14 évesen nagyon korai..
Nem terveztem hogy elmondom anyának, többször rákérdezett és én le is tagadtam mert nem mertem neki elmondani:/
De most elvisz nőgyógyászhoz aki hüvelyváladék mintát fog majd venni de anya mondta hogy nem nyúl be csak onnan hüvelybemenettől (nekem mindig is volt hüvelyváladékom és sok is szóval tudna onnan venni) És hát az nagy gáz lenne ha ott derülne ki szóval elmondanám neki :/
Nem szoktunk annyira megbeszélni ilyen dolgokat és nagyon félek ettől.
Ő szerinte várnom kellet volna 16 éves koromig. Ezt mondta korábban, de nem tud róla :/ Szerintetek meg fogja érteni?
Terveztem hogy elmondom neki az egészet és hogy korai volt és megbántam tudom hogy hibáztam és nagyon sajnálom hogy csalódást okoztam neki, meg hogy nem mertem elmondani
Nagyot hibáztam.
Szerintetek mit tegyek?
Nézd meg csak nem ver, hajad nem tépi ki, bezárni sem fog évekre.
Mikor mész nőgyógyászhoz? Ha csak később akkor rögtön mond el neki. Ha most, akkor próbáld meg kicselezni hogy ő ne menjen veled, és csak utána elmondani, hogy úgy érezze nem azért mondod el neki, mert muszáj, hanem mert megbízol benne, tanácsot vársz tőle.
ő is 14 volt. és egyébként most már "kunyizná" vissza magát hozzám de nekem van barátom és vele szeretnék várni nem akarom mégegyszer ezt a hibát elkövetni.
ezt meg fogom mondani anyának is
Ha máris van valakid... Akkor közelítsd meg így a témát. Hogy neki nem fogod odaadni magad, mennyire buta voltál, megbántad, bárcsak hallgattál volna anyukádra.
És jó lenne tényleg így gondolnád. Nem mászunk 14 évesen egyik ágyból a másikba. Bár szerintem még egybe sem, de ez egyéni vélemény. Én sem örülnék neki, ha a lányom ezt csinálni. Biztos haragudni fog rád, de tudjátok tisztázni a helyzetet, lehet jobb is a kapcsolatotok. És ezután talán jobban el tudtok beszélgetni, jobban fogsz rá hallgatni, ami csak hasznodra lesz.
Persze nehéz volt feldolgozni..
Én szakítottam vele azért mert nem bánt jól velem.
És most elvárom a barátomtól hogy várjon és jól bánjon velem több elvárásom van vele szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!