Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El tudnám vitetni innen anyámat?

El tudnám vitetni innen anyámat?

Figyelt kérdés
Ő egy mocskos alkoholista. A húgom még kiskorú (16), rá hivatkozva nem viszik el innen? Vagy indulna ellene eljárás? Valamit már lépnem kell, mert ezt nem lehet elviselni.
2012. nov. 15. 12:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%

OFF:

Elhiszem, hogy szenvedsz. Elhiszem, hogy nehéz, de ettől a stílustól nem lesz könnyebb. (dögöljön meg, tarkón lőni)

2012. nov. 15. 13:04
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha konkrétan olyat tesz ami veszélyeztetésre add okot a rendőrséghez tudtok fordulni ahol kérhettek ellene eltiltó határozatot. De szerintem inkább menjetek be a gyermek jóléti szolgálathoz ahol mindent részletesen mondjatok el.Ott szerintem minden bizonnyal fognak valamilyen megoldást találni.Ne hagyjátok,hogy teljesen tönkre tegyen titeket.Minden követ meg meg kell mozgatni,hogy valahogy megszabaduljatok tőle
2012. nov. 15. 13:13
 13/19 A kérdező kommentje:

Az a probléma, hogy apám struccpolitikát folytat. Rég el kellett volna válnia tőle, mert egy lusta ocsmány némber, alig dolgozott valamit az 51 éve alatt. De olyan ostoba apám, hogy tartani kell a látszatot, meg szerinte a válásnál nagyobb bűn nincs, inkább hagyja, hogy így menjenek a dolgok...

Nemrég kényszerültem hazaköltözni, míg másutt éltem, a húgom sokszor eljött hozzánk, oda is akart költözni. Ha végre sikerül elmennünk innen, visszük magunkkal, az biztos.

2012. nov. 15. 13:16
 14/19 A kérdező kommentje:
Amiket meg a megdöglésről mondtam, azt halálosan komolyan gondolom. A legkevésbé sem bánnám, ha meghalna. Bár már tartanánk ott.
2012. nov. 15. 13:17
 15/19 anonim ***** válasza:
7%
szerintem vegyél vissza magadból, te se vagy jobb náluk, megérdemlitek egymást és téged is kezelni kéne. ha annyira zavar, fogod magad és lelépsz.
2012. nov. 15. 13:23
 16/19 A kérdező kommentje:

Azért nem vagyok jobb, mert csúnyán beszélek az anyámról? Rászolgált, elhiheted. Ha valaki emiatt elítél meg egy szintre vesz vele, teszek rá. Gondolom az sem különb.

Téged felismerlek a százalékodról, te vagy a homofób barom, az ilyeneknek meg sem hallom a véleményét.

2012. nov. 15. 13:29
 17/19 anonim ***** válasza:
79%
Együtt érzek veled,hasonló a helyzetem,csak apámmal vagyok pont ugyanígy.Csak ennyit mondhatok:Kitartás és költözzetek el minél hamarabb.Itt sajnos egyedül csak apádna tud lépni.
2012. nov. 15. 13:37
 18/19 anonim ***** válasza:
79%
tudna
2012. nov. 15. 13:37
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató szavakat!

Apám meg nem fog lépni, sajnos. Ő valahol a lelke mélyén még azt hiszi, megjavulhatnak a dolgok. Mikor korábban 3x is volt kórházban anyám ezzel, ő mindig támogatta és úgy hozta haza onnan, hogy most minden rendben lesz. Mikor én már láttam rajta, hogy megint iszik, apu nem akarta elhinni nekem, annyira bízott benne, hogy most valóban leállt. Sajnos aztán ő is rájött, hogy igazam van.

2012. nov. 15. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!