El tudnám vitetni innen anyámat?
OFF:
Elhiszem, hogy szenvedsz. Elhiszem, hogy nehéz, de ettől a stílustól nem lesz könnyebb. (dögöljön meg, tarkón lőni)
Az a probléma, hogy apám struccpolitikát folytat. Rég el kellett volna válnia tőle, mert egy lusta ocsmány némber, alig dolgozott valamit az 51 éve alatt. De olyan ostoba apám, hogy tartani kell a látszatot, meg szerinte a válásnál nagyobb bűn nincs, inkább hagyja, hogy így menjenek a dolgok...
Nemrég kényszerültem hazaköltözni, míg másutt éltem, a húgom sokszor eljött hozzánk, oda is akart költözni. Ha végre sikerül elmennünk innen, visszük magunkkal, az biztos.
Azért nem vagyok jobb, mert csúnyán beszélek az anyámról? Rászolgált, elhiheted. Ha valaki emiatt elítél meg egy szintre vesz vele, teszek rá. Gondolom az sem különb.
Téged felismerlek a százalékodról, te vagy a homofób barom, az ilyeneknek meg sem hallom a véleményét.
Köszönöm a biztató szavakat!
Apám meg nem fog lépni, sajnos. Ő valahol a lelke mélyén még azt hiszi, megjavulhatnak a dolgok. Mikor korábban 3x is volt kórházban anyám ezzel, ő mindig támogatta és úgy hozta haza onnan, hogy most minden rendben lesz. Mikor én már láttam rajta, hogy megint iszik, apu nem akarta elhinni nekem, annyira bízott benne, hogy most valóban leállt. Sajnos aztán ő is rájött, hogy igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!