El tudnám vitetni innen anyámat?
Figyelt kérdés
Ő egy mocskos alkoholista. A húgom még kiskorú (16), rá hivatkozva nem viszik el innen? Vagy indulna ellene eljárás? Valamit már lépnem kell, mert ezt nem lehet elviselni.2012. nov. 15. 12:51
1/19 anonim válasza:
Ha az övé a ház, haszonélvezeti joga van, akkor sajnos semmit nem tudsz lépni, csak ha anyud is akarja.
2/19 anonim válasza:
Nem, de ha nagyon erősködsz, a húgodat viszik el intézetbe :(
3/19 A kérdező kommentje:
Apám és az ő nevén van a ház. Konkrétan nem tudják beutalni valahova végre? Korábban volt már diliosztályon a kórházban, nem is egyszer. Csak apám szarik bele, várja, hogy felforduljon, így áll hozzá.
Szerintem meg be kéne záratni, és ott dögöljön meg.
2012. nov. 15. 12:54
4/19 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. :(( Összeszorul a szívem amikor ilyeneket olvasok...
5/19 A kérdező kommentje:
Csak attól félek, ha sokáig csinálja, én ölöm meg. Kihozza belőlem az állatot, nagyon felhúz. Úgy gyűlölöm. A jó emberek fiatalon meghalnak, ez miért rontja még a levegőt? Mind örülnénk, ha végre felfordulna.
2012. nov. 15. 12:56
6/19 anonim válasza:
Sajnos megváltoztak a törvények. Mint írtam csak akkor ha ő is menni akar. Vagy történik vele valami,amiért be kell vinni. De kiengedik hipp-hopp.
7/19 A kérdező kommentje:
Tudom, múltkor is ez volt. Bent volt két hetet aztán kezdte elölről. Ja, annyi haszna volt annak, hogy azóta már orvosi utasításra diligyógyszert is szed, hogy jobban üssön a pia. Ugye ez az orvos-logika... Alkohol- és gyógyszerfüggőségre gyógyszer! Hurrá!
2012. nov. 15. 13:00
8/19 A kérdező kommentje:
Nagy kár, olyan törvények kellenének, hogy bárkit kényszergyógykezelés alá lehessen vetni. Hogy ilyen emberállatok ne készítsék ki a családjaikat. A tartós függőket meg tarkón lőni.
2012. nov. 15. 13:01
9/19 anonim válasza:
Én apámmal voltam így ,,10%-ig át tudom érezni a problémád.
Sajnos amit te diliháznak nevezel a pszichiátria és ot az ő érdekeit nézik. Nem tudsz semmit tenni ellne. :( sajnos.
Legtöbb amit tehetsz,hogy elköltözöl,viszont a húgodat nem viheted magaddal.
Kitartást kívánok és sok türelmet anyudhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!