Az olyan emberek, akik folyamatosan a gyerek fejéhez vágják, hogy milyen áldozatokat tesznek érte, mért vállalnak gyereket?
Az ilyeneknek minek gyerek? Hogy tönkre tegyék valaki életét? Hogy ne csak nekik legyen sz@r?
Apám, az a r.hadék, hogy szakadna rá az ég, csak azzal tud b@sztatni, hogy minden nap 5 órakkor kel, hogy annak ellenére elhúzza a s.ggét a munkára, hogy fáj a dereka. Szegény, hogy le ne sajnáljam... És anyám se külnönb, az is csak akadékoskodni tud, vinnyogni, panaszkodni, hogy ő 55 éves, s még mindig dolgoznia kell, miattam!!, mert el kell tartania. Hát én akartam megszületni? Minek sz@rt ki, ha nem tud tisztelettel, kedvességgel viszonyulni hozzám? Szintúgy a büdös apám is. Gyűlölöm őket!!! Hát ezt érdemli egy gyerek? Hogy non-stop éreztessék vele, hogy micsoda teher??? Mert ha ő nem lenne, élhetnék a nyugodt kis életüket! :(
3. vagyok.
miért kellett lepontozni? azért mert nem értek egyet rögtön a kérdezővel, mivel nem ismerem az egész dolog hátterét?
kérdező, azt várod, hogy mindenki egyet értsen, vagy hogy segítsenek is?
Gratulálok a szüleidnek.
Nagyon jó úton haladnak, illetve már tökéletesen rajta vannak, h potenciális szülőgyilkost csináljanak belőled.
Javaslom, h még fejeljék meg "ha te nem lettél volna, Nobel-díjas fizikus lennék".
De a szakirodalom tényleg ezt támasztja alá, h ezen kijelentések egyenesági következménye a gyilkosság.
Méltatlan, h így viselkednek veled.
Költözz el inkább. Nme fognak megváltozni. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!