Miért csinálja ezt velem az anyám?
Elsőnél a pont. Tudod, ez tapasztalat: ha elrontod az interjút, lehetsz akármilyen puncsos helyzetben, nem vesznek fel... :)
Bírom azokat a szülőket, akik a gyerekeiket nem hagyják a saját útjukon járni.
A nagyszüleim ilyenek, a szüleim viszont hála az égnek, nem. 12 éves koromig laktunk nagyszülőknél, addig tudtak az általuk elképzelt útra terelni minket...
És köszönöm, jól vagyok a saját kis utamon, szülőktől, nagyszülőktől külön. :)
23N
Azért azt a szakot választotta, mert abban tud segíteni. Akár a tanulásban, akár az elhelyezkedésben.
Ha pedig felvesznek oda, ahol ő dolgozik (lehet CSAK azért, mert ő ott dolgozik) akkor csak hálás lehetsz. Minden állást meg kell ragadni, ami csak kínálkozik, ez sajnos nem szeretet kérdés. Aztán ha már van valami, kereshetsz jobbat, olyat, amilyet te akarsz. De legalább közben dolgozol.
Mondom ezt úgy, hogy 23 éves vagyok, friss diplomás, pályakezdő, és most, 5 hónap álláskeresés után úgy néz ki lett állásom. De lassan bármit elfogadtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!