Az anyakönyvi kivonat módosítható?
amúgy a név nem is annyira gáz, a gáz az, hogy a munkahelyemen a takarítónő felismert.. mert pontosan ugyanolyan az arcom mint anyámnak... felismert és mikor bemutatkoztam kérdezte nem-e rokonom, mondtam hogy az anyám, kérdeztem honnan ismeri, mondta hogy nem nagyon részletezné...később megtudtam hogy sok bosszúsága volt anyám miatt neki is... mint sokaknak...
NA EZ CIKI!
Ne emészd magad Kérdező! Az ilyen mézes-mázos anyukák tiszteletére buzdító vagy annak hiánya miatt bűntudatot kelteni akaró válaszolók többségében olyan anyukák szoktak lenni, akiket valami valós oknál fogva utál a gyerekük. De ezt az okot tagadják, és tudat alatt, vagy akár nyilvánosan is hisztiznek azért, hogy tisztelve legyenek, de amikor már mindent elrontottak, akkor a kutya sem kíváncsi rájuk, de legalábbis a gyerekük nem, és ez fáj nekik. Ezért írnak ilyeneket...
Utánuk következő csapat az elkényeztetett és agymosott gyerekek, akik mondjuk okkol tisztelik a szüleiket, csak épp annyira nem látnak tovább a saját kis házuk tájánál, hogy már-már butának tarthatjuk szegénykéket...
Sajnos anyád nevét nem fogják módosítani...
Hasonló cipőben járok mint te.
Csak hozzáteszem, hogy alkotmányos kötelességünk ráadásul gondoskodni a szüleinkről.
Én csak apámról fogok. Ő nevelt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!