Mennyire normális belenézni a másik facebookjába?
tegyük fel, hogy azt hiszed, megcsal, mert olyan megérzésed van. megtennéd? vagy ez már egy nagyon nagy bizalmatlanság jele?
ha nem találsz semmit/találsz vmit, hogy viselkedsz?
Ha alaptalan volt a dolog, elmondod, hogy megtetted? Vagy ha találsz vmi félreérthetőt, de nem tudod, mit is jelent, megkérdezed?
Nálunk nem probléma, én fent vagyok, ő letörölte magát, mert idegesítette. Így az enyémet használja ha beszélni akar pl. rokonaival, vagy barátaival, de az én levelezéseimet sosem olvasgatja. Engem nem zavar, nem vagyok egy olyan posztolgatós, lájkolós felhasználó, de jó hogy van, mert sok dologról csak innen értesülök (pl. sulis dolgok, közös maire nem ír senki, a facebook csoportban meg az is fent van ha berepült egy légy előadásra).
Mail címünk persze mindkettőnknek van, sokszor belép az enyémbe, mert megkérem rá.
De általában minden ilyesmire igaz, hogy bár tudja a jelszavakat soha nem lépne be úgy, hogy nem szól.
Én sem turkálok az ő cuccaiban. Ha valami furcsát csinálna megkérdezném, nem nyomozgatnék. Ha megcsalna, akkor is megtenné ha minden 5 percben leskelődnék. A végén úgyis kiderül minden, szóval felesleges kutakodni.
Másrészt lehet naívnak nevezni, de alapvetően nem feltételezném, hogy megcsal, mert megbízom benne. Ha nem így lenne, nem lennénk együtt.
Kedves kérdező.
Tehát igazából a párodnak van oka féltékenykedni.
Az enyémnek nincs abszolút e semmi. Még is ezt teszi. És pont amiatt mert előttem csak olyanokkal találkozott aki megcsalta és nem ismerte a hűség fogalmát. Én sem vagyok szent ezt el is mondtam neki de ha van vkim akkor neki élek és nem rajta kivűl még 1-2-3 srácnak ah a mai lányok.
Nálunk pl minden jelszót tudunk egymás accountjaihoz. Nem azért, hanem mert egyszer-kétszer megkértük egymást, írjanak a nevünkben valakinek, nézzenek be az emailbe stb.
Ráadásul el is vannak tárolva a jelszavaink, így gyakorlatilag bármikor benézhetünk egymás postafiókjába...
Nem értem, mire fel ez a nagy bizalmatlanság. Egy jól működő kapcsolatban nem baj, ha tudják egymás jelszavait, HA nem élnek vissza a helyzettel. Eszembe nem jutna kéretlenül belenézni a párom levelezésébe. Milyen jogon tenném? Pedig én még a bankszámlájához is bármikor hozzáférhetek, mégsem nézem meg az egyenlegét, mert egyszerűen nem érdekel. Ő úgyszintén így viselkedik irányomba.
Jó ez a kapcsolat neked? Idővel tönkremész a folyamatos féltékenykedés miatt. Ráadásul, ahogy írtad, kombinál is mindenféle hülyeséget... hát nem is tudom. Én a helyedben lépnék, minél hamarabb, mert ha nincs meg a bizalom, akkor nem ér semmit az egész.
23N
nálunk csak a páromnak van
én töltögetem fel a képeket a gyerekről/bulijáról stb... de ennyi mert erre már nincs ideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!