Mit ajándékozzak 13. házassági évfordulóra a férjemnek?
14éve vagyunk együtt,két gyermekünk van.A nagy 10éves,a kicsi 7 hónapos.Sajnos a házasságunk nagyon megromlott,mondhatni a végét járja,de tudom,hogy elhagyni nem fog,ha másért nem,akkor a gyerekek miatt.Nincs már hűdenagy szerelem,csak azért írom le,hogy ajándék ügyben ne egy wellness hétvégét vagy egy hatalmas szerelmes tortát javasoljatok.
Azért mégiscsak 13év....
Ötletek?
Valamikor olvastam egy szakértő vélemnéyt.Szerinte a házasságokban 7 évenként vannak kritikus időszakok.Ti most ebben a periódusban vagytok.Természetes,hogy nincs már meg az a nagyszerelem,mint a házasság elején,de ez nem jelenti azt,hogy minden rosszra fordulhat.
A helyedben a gyerekeket elvinném a mamákhoz egy estére.Megfőzném a férjem kedvenc ételét,és egy vacsora után elbeszélgetnék vele,hogy mi a gondotok egymással.Hogyan tudnátok rendbe hozni a kapcsolatotokat,már csak a gyerekek miatt is.Elgondolkoznék azon,hogy én miben vagyok hibás?Talán túl sokat foglalkozol a picivel,és kevesebbet érdeklődsz a férjed gondjai iránt?Ternészetesen higgadtan kell beszélgetni,meghallgatni a másik érveit,és változtatni,ha kell.
Nem gyertyafényes vacsorára gondolok,és nem kell kihívóan öltözködnöd,ne a csábítás legyen a cél,hanem a beszélgetés.
Ajándéknak pedig valami olyan apróság ( egy könyv,CD vagy más),aminek a férjed örülne,aminek jelzés értéke van csupán,és csak egy kis figyelmesség.
Tudom,hogy könnyű másnak tanácsokat adni.Te tudod,hogy mit tartasz érdemesnek megfogadni.Kívánom,hogy rendbe jöjjenek a dolgaitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!