Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira elveszve érzem magam....

Annyira elveszve érzem magam. Hogy juthatnék ki ebből az állapotból?

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy nem tudom, hogy mit csináljak ha valami olyat kell csinálni amit én nem szeretek azt mind szenvedésnek veszem és olyan mindennapi dolgok okoznak örömet, hogy már jövök hazafele az iskolából és végre azt csinálhatok amit akarok. már elvégeztem a gimnáziumot és OKJ-s képzésen vagyok de ehhez a szakhoz semmi kedvem csak azért választottam, hogy legyek valahol.. nem tudom eldönteni mit akarok az élettől de itthon ülni se szeretek de olyat se ami nem érdekel.. tudom vannak ennél sokkal de sokkal nagyobb bajok. de valaki nem tudna tanácsot adni, hogy mit tegyek?

2012. nov. 12. 13:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nos ez érdekes dolog, és sajnálatos is, mert tényleg államin érné meg tanulni, ha l angolul jól beszélsz én akár megpróbálnék külföldi továbbtanulással is, mert ez ami most van nálunk az egy nagy rakat szar. És pofátlanul a pénzbehajtásra megy ki, mert a sok tetüláda megelégelte hogy 20 éve sokan csak a munkanélküliség, meg a gürizés elől menekülnek az egyetemre, hát akkor fizessen érte, de attól persze a kilátástalanság ugyanúgy marad ahogy volt.

Először is, azt tapasztalatból mondom, hogy erre a hülyeségre amit tanulsz semmi értelme egy napot is többet elverni, mert a hugom pont ezt csinálta tehetetlenségében és SEMMIRE nem ment vele, szóval onnan menj át amint lehet valami értelmesebbre. Én elmennék ha már mást nem lehet valamilyen egészségügyi vonatkozású okj-ra, az most mindegy hogy érdekel e vagy sem, mert egyrészt el kéne tudnod helyezkedni vele, nem szeretetből csináljuk a melót, de az se baj ha meg is élsz belőle, és nem idegeled szét magad meló közben. Én tudom, felsőfokúval megint műszerészként dolgozom, ilyenfos időben is napi több órát odakint és mindenféle vastagon retkes helyen csúszok végig, undorító akármennyi pénzért.

Az érdeklődési köröd meg szál ellentmond egymásnak, mert a csillagászat nem más mint színtiszta matematika, tehát fingod sincs hogy mi is érdekel, vagy ami mégis az mivel is járna.

Nos elárulom az ÖSSZES természettudományi, és műszaki szak tömény matematika, és annyira hogy kibújni se bújhatsz ki alóla, mert ha komolyan csinálod a matematika szinte az életed részévé kell h váljon sőt sokszor nem is decimális rendszerben kell számolni hanem binális vagy komplex rendszerben, ha nem érted és türelmed sincs rá akkor el vagy veszve minden ilyen szakon.

Innentől viszont qrva nehéz dolgod van, mert semmi értéke a humán papíroknak ahova nem kell matek, paragrafushuszár kóklerekből is akad elég, egyik hülyébb mint a másik, dehát ugye főiskolára se sok esély van, így egy nagyon piacképes OKJ-t keresnék.

Mindegy h lány vagy e vagy sem, PLC programozónak, CNC gépkezelőnek, számviteli ügyintézőnek vagy könyvelőnek még mindig nyugodtan elmehetsz, ezeket nagyon gyakran keresik.

Meg mellé németet, mert ugye nem anglia a szomszéd ország, és hacsak nem mész ki oda itt senkit nem érdekel hogy angolul beszélsz, én is azért nem tudok magammal mit kezdeni mert németet sokkal gyengébben beszélem, itt pedig mást nem érdemes tanulni, német gyarmat vagyunk.

2012. nov. 13. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!