45 évesen első gyerek? Nem lenne röhejes iskolás korában?
Lassan 45 leszek, feleségem 26 éves és nagyon szeretne gyereket. Én a korom miatt kevésbé, elég sokáig agglegény voltam, a 30-as éveimben is inkább magammal foglalkoztam, úgy gondoltam, nem vagyok családapa típus.
Mióta házas vagyok, értelemszerűen nem csak magammal törődöm és várható volt, hogy egyszer a feleségem is akar majd gyereket. Én viszont a korom miatt már nem hiszem, hogy lenne türelmem, meg attól is félek, hogy ez "gáz" lenne majd a gyereknek, ha 10 évesen 55 éves apja lenne.
Szóval nem tudom, hogy be merjem-e vállalni.
Nőnél ciki lenne, de férfinél nem.
Én 23 vagyok apu 47, de nagypapámmal is tök jó a kapcsolatom, isten bizony liberálisabb életfelfogása van, mint apunak :DDD
Érdekesek vagytok, ti férfiak... öregnek érzed magad a gyerekvállaláshoz, de nem érzed öregnek magad egy 26 éves nőhöz. Aggódsz, hogy az unokádnak nézik a gyereked, de az esetleg nem zavar, ha a lányodnak nézik a feleséged (hiszen simán lehetne a korkülönbség alapján)!
Amikor összeházasodtatok, nem merült fel ez a kérdés? Természetesen várható volt, hogy a feleséged gyereket akar... Őt nyilván nem érdekelte az idegenek véleménye, amikor hozzáment egy majd' 20 évvel idősebb férfihoz, akkor téged miért érdekel, hogy mások mit gondolnak?
Azért egy gyerek nem ugyanaz, mint egy feleség.
A felesége attól hogy fiatal, egy felnőtt nő. Egy gyerek pedig egy gyerek, aki rohadt nagy felelősség.
A, te nem is akarod a gyereket
B, általában úgyis az anya intézi a legtöbb dolgot a gyerek után
C, 23 vagyok, apu idén volt 61 és sosem volt ciki számomra a kora, örültem hogy van egy szerető apám, akire bármikor és bármiben számíthatok, és nem csak véletlenül becsúszott gyerek vagyok, akit a szülők a hátukra sem kívánnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!