Hogy ünnepelted meg a 18. születésnapodat?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 16:27
21/28 anonim válasza:
A legjobb szülinapom volt eddig a 18. Görögországban,a barátommal egy szállodában. Reggel úgy ébresztettek tortával. :D
22/28 anonim válasza:
Családban ugyanúgy mint a többit (torta, boldog szülinapot).
Haverokkal meg lefoglaltunk egy kocsmát és ittunk. Én voltam a legkevésbé részeg, és én hajtottam a népet, hogy Gyurikám 3ezer forint van a számládon, fizesd ki. Józsikám neked 2ezer, légy szíves. Bérleti díj a kb 50ezres számlánk volt (10en voltunk).
És kaptam tőlük egy dísztárcsát, amit mindenki aláírt, a közepében meg "Boldog 18. születésapot Szabi!". Jó mulatság volt :)
23/28 anonim válasza:
Zpbe vittek el haverok, épp éjfélkor értünk oda és amikor a biztiőrök megkérdezték, hogy vagyok e már...hahaha jól kezdődött a party...
24/28 anonim válasza:
Hazamentem suliból, ettem, aztán mentem dolgozni. És emellett nagyon örültem, hogy végre nem kell mindenhez az anyám aláírása... :P Már a tudat is angyon üdítő volt, hogy a magam ura vagyok.
25/28 anonim válasza:
Szaztok!!Szerintem az a legszebb év akkor válik nagykoruvá az ember !!!!
26/28 anonim válasza:
Érettségiztem éppen, úgyhogy se buli, se semmi nem volt.
27/28 anonim válasza:
Én nekem jo volt,akkor hagytam el a gyermekotthont.
Kaptam sok ajàndékot,sirtak,sirtam.Nem rugtam be,bucsuzkodàs volt.
28/28 anonim válasza:
Nagyon tanulságos volt. Még a Kádár rendszerben történt. Akkor szavazhattam először és a Nők Lapjától kijött egy fotós a városunkba /Bp-től 100 km/ és címlapfotót készített rólam. Nagyon izgatott voltam, de a fotó sohasem jelent meg. Ez volt az én negatív születésnapi meglepetésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!