Hogy ünnepelted meg a 18. születésnapodat?
Nekem meglepi bulit szervezett a családom.Ott volt mindenki, aki fontos nekem.Egy étterembe volt, mikor beléptem ott volt mindenki,volt zenekar,torta,ajándékok.Meg tüzijáték.A legemlékezetesebb szülinap:-)
25/L
Nekem minden szülinap egy katasztrófa volt, a 18-se volt kivétel, de a legrosszabb a 20 és a 22 volt.
Családomtól nem kaptam semmit, fel sem köszöntöttek, barátaim meghívtak egy körre a kocsmába ennyi.
23 L
Szombatra esett. Napközben a családdal voltam, bár ez nem volt felhőtlen. A szüleim elváltak, apuval maradtam, akinek akkor már megvolt az új barátnője.
A nő hírtelen elhordott mindenféle senkiházinak, amiért apukám felköszöntött és én megöleltem(nagyon féltékeny volt a tesómra is és rám is). ordított, mint a sakál én meg hülye fejjel vissza neki. Este a legjobb barátnőmmel elmentünk moziba, aztán bulizni, ahol jól kitáncoltam a sok feszültséget. Ennyi.
L/25
Mindenképpen barátokkal menj el bulizni. Igaz, nem fog változni semmi a 18. után, de legalább legálisan vehetsz alkoholt meg cigit :-)
Boldog szülinapot!
H
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!