Miért nem tudom elengedni a páromat? Tudom, hogy el kellene, az eszem ezt diktálja, de mégsem hagyom.
" Az ember a rosszhoz két kézzel ragaszkodik!"
Az eszedre hallgass, mégha most nagyon fáj is!
Én 2 év 2 hónapot zártam le, hasonló cipőben voltam mint te. Azt akarta a srác, maradjunk barátok. Rábólintottam. Szabtam 3 feltételt, ha ezen változtat, kibékülünk. Megegyeztünk. Eltelt 2 hét, semmi változás. (Az egyik az volt, hogy keressen munkahelyet, a másik hogy szokjon le a cigiről, a 3. hogy menjen el a fogorvoshoz és csináltassa meg az első 2 fogát!) Mondtam hogy jó, melóhelyes dolgoktól eltekintek. (Azt hazudta, már megvan a pénz a fogorvosra) Megint vártam 2 hetet, semmi változást nem láttam. Ugyanúgy napi 1 doboz cigi, fogorvosnál nem járt. (Még azt is felajánlottam neik, hogy hiányzom 1 napot a suliból, elmegyek vele, fogom a kezét ha kell.) Mondtam, hogy jó, a cigis dolgot is elnapoljuk. Állítólag elkezdett járni fogorvoshoz. 1 teljes hónapot vártam, hogy lássak eredményt. Mindig jött, hitelesen előadta, hogy megcsiszolták a fogait, ekkor és ekkor lesz kész az a 2 műfog elöl stb. Aztán meguntam, mondtam, hogy köszi nem kérek a hazugságaidból. Persze már kiszerettem belőle, mert annyit hazudott.
Aztán volt 2 futó kalandom, most meg egy stabil párkapcsolatban vagyok. Mondd el neik, hogy NEM akarsz vele beszélgetni. Kezdjen új életet. Sok sikert és kitartás! Puszi
Ha vígasztal, hogy nem vagy egyedül.... pontosan ugyanebben a cipőben járok én is, csak nekünk 13 hónap volt, de ez részletkérdés. :-( TUDOM, hogy nem működik, hogy nem lennék boldog mellette a jövőben, de egyszerűen még (?) annyira nehéz nélküle, hogy beledöglök. Nálunk is ugyanez van: ő azt mondja, hadd írjon nekem néha, de én nem tudok a barátja lenni. Szerintem ők már elengedtek minket érzelmileg.
Régi kapcsolatomban én voltam, akinek ment volna a barátság az ex- szel, de én akkor már teljesen független voltam tőlük érzelmileg.
Próbáld tartani magad ahhoz, h ne írj neki. Tudom, nehéz, nekem sem megy mindig. És nálunk 2-3 hete történt a szakítás.
Én tudom, hogy túlteszem magam rajta. Te is túl fogod. Csak most nehéz egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!